kiss-logo
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Pharrell Williams: Μιλά για την επιτυχία του «Get Lucky» 10 χρόνια μετά το release του

Το single των Daft Punk που έγραψε ιστορία
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Κι όμως, έχουν περάσει 10 χρόνια από το επίσημο release του «Get Lucky» από τους Daft Punk, που επίσημα είχε κυκλοφορήσει το 2013.

Ο Pharrell Williams, η μουσική ιδιοφυΐα που συνεργάστηκε με τους Daft Punk στο album «Random Access Memories», αλλά και στο hit single «Get Lucky», εμφανίστηκε στη σειρά Memory Tapes, μία συλλογή από συνεντεύξεις των Daft Punk με βασικούς συνεργάτες του εν λόγω δίσκου, όπου και μίλησε περισσότερο για όλη τη δημιουργική διαδικασία πίσω από αυτό το τραγούδι που έμεινε για πέντε συνεχείς εβδομάδες στο No.2 του Billboard Hot 100.

«Όταν με κάλεσαν να γράψω για αυτό το album, νόμιζα ότι έγραφα για κάποιον άλλον. Οπότε μέσα στο μυαλό μου σκεφτόμουν ‘οκέι, γράφω αυτό για κάποιον. Οκέι, νομίζω ότι φέρνει λίγο σε Michael, είναι όλο συναίσθημα’».

Ένα συναίσθημα που προφανώς και παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του, κερδίζοντας μεταξύ άλλων δύο μουσικά βραβεία Grammy, το ένα στην κατηγορία Record of The Year και φτάνοντας στο top 10 οχτώ Billboard charts διαφορετικών μουσικών ειδών.

Και μπορεί η δημιουργία του «Get Lucky» να ήταν σχετικά εύκολη για τον Pharrell, η ηχογράφηση όμως του single μόνο αυτό δεν ήταν, αφού όπως αποκάλυψε ο ίδιος, οι Daft Punk τον «έβαλαν» να ηχογραφήσει ξανά και ξανά σημεία του τραγουδιού, ώστε να πετύχουν τη μουσική αρτιότητα που είχαν κατά νου.

Iconic masterminds!

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker