kiss-logo
Now playingETHER PARTY DELYNO
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Μουσικοί εναντίων Donald Trump στην Αμερική

Αρκετοί από τους καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας, τάχθηκαν κατά της χρήσης των τραγουδιών τους από τον υποψήφιο για την Προεδρία...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αρκετοί από τους καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας, τάχθηκαν κατά της χρήσης των τραγουδιών τους από τον υποψήφιο για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Donald Trump.

Καθώς ο πολυεκατομμυριούχος υποψήφιος συνηθίζει να ξεκινά τις ομιλίες του υπό τον ήχο του “We Are the Champions” των Queen, και να αποχαιρετά τους οπαδούς του με το τραγούδι των Rolling Stones “You Can’t Always Get What You Want,” αρκετοί ήταν οι μουσικοί που ήταν αντίθετοι σε αυτή την πρακτική.

Ο John Oliver, διάσημος παρουσιαστής του καναλιού HBO, δεν έχασε την ευκαιρία να καυτηριάσει αυτή την πρακτική, ζητώντας από τους καλλιτέχνες να δηλώσουν αν συναινούν στη χρήση της μουσικής τους για αυτό το σκοπό, ή αν δηλώνουν αντίθετοι. Σε μια από τις εκπομπές του, ο late night comedian ζήτησε από τους: Usher, Sheryl Crow, Josh Groban και Cyndi Lauper, να στείλουν ένα μαζικό μήνυμα στον Donald Tramp, απαιτώντας στην ουσία την παύση της χρήσης της μουσικής τους κατά τη διάρκεια της καμπάνιας του.

Σε τελική ανάλυση, όπως είπαν οι καλλιτέχνες με χιουμοριστικό ύφος: ''Αν θέλαμε να ακούγεται η μουσική μας χωρίς να λαμβάνουμε αμοιβή, θα προτιμούσαμε την πλατφόρμα του Spotify''.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker