kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ed Sheeran – Συνεχίζει να καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σταθερά συνεχίζει την πορεία του προς την επιτυχία ο Ed Sheeran, καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Πρόσφατα κατάφερε να προσθέσει ένα ακόμα επίτευγμα στη λίστα των ρεκόρ που έχει καταρρίψει, καθώς δημιούργησε νέο ρεκόρ προσέλευσης στην ιστορία του σταδίου Levi στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια.

Όπως έγινε γνωστό, ο Sheeran κατάφερε να προσελκύσει περισσότερα από 80.000 άτομα στο Levi’s Stadium, δημιουργώντας ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών για το συγκεκριμένο στάδιο. Την προηγούμενη φορά που συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός οπαδών ήταν τον Ιούνιο του 2015, στο πλαίσιο της περιοδείας ''Fare Thee Well: Celebrating 50 Years of the Grateful Dead'', στην οποία συμμετείχαν επιζώντα μέλη των Dead και την εμφάνιση των οποίων παρακολούθησαν σε μια μέρα 76.000 φανατικοί οπαδοί.

Ο Sheeran αναφέρθηκε μάλιστα στην εποχή που έκανε το ντεμπούτο του σε μια αγγλική παμπ με ελάχιστο αριθμό παρευρισκόμενων, δηλώνοντας από σκηνής: "Είναι τρελό τώρα να έχω 80.000 ανθρώπους να τραγουδούν μαζί μου".

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ρεκόρ προσέλευσης του Ed Sheeran απέχει αρκετά από τις δυο προηγούμενες μεγάλες συναυλίες στο Levi's το 2023, που ήταν της Taylor Swift τον Ιούλιο και της Beyoncé τον Αύγουστο. Για τις δυο κυρίες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας είχαν διατεθεί σε μια μέρα περίπου 58.000 και 50.000 εισιτήρια αντίστοιχα.

Σε κάθε περίπτωση, το πλήθος των οπαδών που παρακολούθησε τη συναυλία του Sheeran κατατάσσεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα που έχουν παρακολουθήσει ποτέ μια μη φεστιβαλική συναυλία στην ιστορία της Καλιφόρνια.

 

 

 

 

Φωτογραφία: mercurynews.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker