kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Charlie Puth & Selena Gomez – Στο κλαμπ των τριών δισεκατομμυρίων

Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα ακόμα σπουδαίο κατόρθωμα προσθέτουν στον κατάλογο με τα προσωπικά τους επιτεύγματα, οι Charlie Puth και Selena Gomez, που είδαν την επιτυχία τους να απογειώνεται ύστερα από επτά χρόνια περίπου.

Πρόκειται για το μουσικό βίντεο του "We Don't Talk Anymore", που κυκλοφόρησε το 2016 με το ντεμπούτο άλμπουμ του Puth ''Nine Track Mind'' και είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι το Νο. 6 του Billboard 200 chart. Το 2018, δυο χρόνια μετά την κυκλοφορία του βίντεο, το ''We Don' t Talk Anymore'' είχε ξεπεράσει ήδη το όριο των δυο δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube.

Πρόσφατα όμως, το ''We Don' t Talk Anymore'' κατάφερε να ξεπεράσει το όριο των τριών δισεκατομμυρίων προβολών στο YouTube και με αυτό τον τρόπο οι Charlie Puth & Selena Gomez εντάσσονται στο κλαμπ των λίγων και εκλεκτών.

Άλλα τραγούδια και καλλιτέχνες τα βίντεο των οποίων έχουν ξεπεράσει τις τρεις δισ. προβολές, είναι η Taylor Swift με το ''Shake It Off", ο Justin Bieber με το "Sorry", η Katy Perry με το "Roar" και οι Puth & Wiz Khalifa, των οποίων η επιτυχία "See You Again" έχει ξεπεράσει τις 5,9 δισεκατομμύρια προβολές μέχρι σήμερα.

Συνολικά ο Puth έχει στο ενεργητικό του τέσσερις Τop 10 επιτυχίες στο Billboard Hot 100 και τρία Top 10 άλμπουμ στο Billboard 200, ενώ η Gomez προσμετρά εννέα Τοp 10 hits στο Hot 100. Επιπλέον, το τρίτο solo στούντιο άλμπουμ που ηχογράφησε η Gomez ήταν το πρώτο άλμπουμ που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 2020 και έφτασε στην κορυφή του Billboard 200.

 

 

 

Φωτογραφία: elle.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker