kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ed Sheeran – συναυλία έκπληξη με παιδική μπάντα

Μια συναυλία έκπληξη σε ανοικτό χώρο πραγματοποίησε ο Ed Sheeran, στο πλευρό μιας παρέας νεαρών μουσικών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια συναυλία έκπληξη σε ανοικτό χώρο πραγματοποίησε ο Ed Sheeran, στο πλευρό μιας παρέας νεαρών μουσικών στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης.

Ο 32χρονος αστέρας της ποπ βρέθηκε απροειδοποίητα στο Tobin Community Center και ανέβηκε στη σκηνή με μια ομάδα παιδιών που έπαιζαν ζωντανή μουσική, κάνοντας ένα σύντομο ''warm up'' πριν από την προγραμματισμένη για αργότερα συναυλία του, στο Gillette Stadium στο Foxborough.

Ο Ed ανέβασε μάλιστα ένα βίντεο από την εμφάνισή του στο Instagram, συνοδεύοντας την ανάρτηση με τη φράση: "Το πρωί στη Βοστώνη ξάφνιασα ευχάριστα αυτό το παιδικό μουσικό συγκρότημα, ήταν τόσο διασκεδαστικό. Θα τα πούμε αργότερα στο στάδιο για τη δεύτερη συναυλία μου".

Όπως φαίνεται από το σύντομο βίντεο ο Ed ερμήνευσε με την παρέα των νεαρών μουσικών τα τραγούδια του ''The Hills of Aberfeldy'' και ''Eyes Closed'', και τους ευχαρίστησε λέγοντας: ''Είστε φανταστικοί. Ευχαριστώ που με αφήσατε να παίξω μαζί σας. Άκουσα ότι αγαπάτε το Eyes Closed''.

Ύστερα από τη σύντομη συναυλία ένα από τα παιδιά του συγκροτήματος μίλησε για την εμπειρία του λέγοντας: "Έπαιξα με τον Ed Sheeran, ήταν πολύ ωραία. Διασκέδασα πολύ. Μου έδωσε μια πολύ ωραία κιθάρα και την υπέγραψε".

 

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker