kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

David Gilmour - Live At Pompeii

Δυο θεαματικές συναυλίες έδωσε ο αγαπημένος David Gilmour στο θρυλικό αμφιθέατρο της Πομπηίας, για πρώτη φορά ύστερα από 45 χρόνια
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Δυο θεαματικές συναυλίες έδωσε ο αγαπημένος David Gilmour στο θρυλικό αμφιθέατρο της Πομπηίας, στη σκιά του ηφαιστείου του Βεζούβιου, για πρώτη φορά ύστερα από 45 χρόνια.

Πρόκειται για την πρώτη φορά που ένα ροκ συγκρότημα ή καλλιτέχνης ερμηνεύει ζωντανά τα τραγούδια του μπροστά σε κοινό, στον ιστορικό χώρο της αρένας του θεάτρου.

Το 1971, το συγκρότημα του Gilmour κινηματογράφησε φυσικά το κλασικό πια μουσικό φιλμ ''Pink Floyd Live At Pompeii'', χωρίς όμως τη φυσική παρουσία θεατών στο αμφιθέατρο, σε αντίθεση με τους 2.600 οπαδούς που είχαν την τύχη να βιώσουν από κοντά την πρόσφατη εμπειρία.

Η συναυλία κάλυψε ένα ευρύ μουσικό φάσμα, περιλαμβάνοντας τραγούδια από την τελευταία προσωπική κυκλοφορία του David Gilmour με τίτλο ''Rattle That Lock'', μέχρι και την κλασική πια σύνθεση των Floyd ''One Of These Days'', που ήταν το μόνο τραγούδι που ήταν κοινό με το σετ της συναυλίας που έλαβε χώρα το 1971. Η συναυλίες του Gilmour πραγματοποιήθηκαν κάτω από άψογες συνθήκες, και με τη χρήση οπτικού υλικού, λέιζερ και πυροτεχνημάτων.

Η παγκόσμια περιοδεία του Gilmour συνεχίζεται σε συγκεκριμένους προορισμούς, όπως η Βερόνα, η Στουτγάρδη, το Παρίσι, το Βισμπάντεν και άλλες πόλεις της Ευρώπης, πριν να καταλήξει στο διάσημο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker