kiss-logo
Now playingCALM DOWN REMA & SELENA GOMEZ
On airΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ 18:00 - 21:00
Listen live on kiss

Tina Turner – Τιμώμενο πρόσωπο στις εκδηλώσεις της 4ης Ιουλίου

Το τιμώμενο πρόσωπο στις εορταστικές εκδηλώσεις της 4ης Ιουλίου θα είναι η Tina Turner, η θρυλική τραγουδίστρια που ''έφυγε'' πρόσφατα από τη ζωή...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το τιμώμενο πρόσωπο στις εορταστικές εκδηλώσεις της 4ης Ιουλίου θα είναι η Tina Turner, η θρυλική τραγουδίστρια που ''έφυγε'' πρόσφατα από τη ζωή στην ηλικία των 83 ετών.

H "βασίλισσα του Rock'n Roll", της οποίας το αληθινό όνομα ήταν Anna Mae Bullock, άφησε πίσω της μια μεγάλη μουσική κληρονομιά και ένα τεράστιο έργο από πολλές απόψεις.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης γνωστοποίησε την πρόθεσή του να τιμήσει τη μνήμη της στις καθιερωμένες ετήσιες εκδηλώσεις της πόλης, που περιλαμβάνουν συναυλίες, θεαματικά πυροτεχνήματα και πολλά άλλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το ''παρών'' στις εκδηλώσεις θα δώσουν μεταξύ άλλων οι Ashanti, Bebe Rexha, Ja Rule, Jelly Roll, Lainey Wilson και LL Cool J.

Την παρουσίαση του 47ου ετήσιου event έχουν αναλάβει οι τηλεοπτικοί αστέρες Rutledge Wood και Zuri Hall.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος το γεμάτο διασημότητες καλοκαιρινό event θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των οδών East 26th και East 40th στην πόλη της Νέας Υόρκης.

''Κάθε χρόνο αυτή η θεαματική τηλεοπτική μετάδοση καταφέρνει να εμπνέει και να προκαλεί δέος σε όλους μας, φωτίζοντας τον ορίζοντα της Νέας Υόρκης σε μια επίδειξη πυροτεχνημάτων που δεν μοιάζει με καμία άλλη'', δήλωσε η Jen Neal, υπεύθυνη για τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

 

 

 

Φωτογραφία: wallpaper.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker