kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σαν σήμερα...

Σημαντικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής και επηρέασαν τα μουσικά δρώμενα, σαν σήμερα πριν από χρόνια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σαν σήμερα 16 Ιουνίου, το 1990 οι Roxette ξεκίνησαν μια πορεία δυο εβδομάδων στην κορυφή του US singles chart, με την επιτυχία τους ''It Must Have Been Love''.

Το τραγούδι, που έντυσε ηχητικά την blockbuster ταινία ''Pretty Woman'', ήταν το τρίτο κατά σειρά Νο.1 hit του συγκροτήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία το σινγκλ γνώρισε επίσης μεγάλη επιτυχία φθάνοντας μέχρι το No.3 του UK chart.

Το σινγκλ καταχωρήθηκε ως χρυσό βάσει των πωλήσεών του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ στο τέλος του έτους ήταν το δεύτερο πιο επιτυχημένο σινγκλ του 1990 σύμφωνα με το Billboard, ακολουθώντας σε δημοφιλία το ''Hold On'' του Wilson Phillips.

Το ''It Must Have Been Love'' έφτασε επίσης στην πρώτη θέση των chart σε αρκετές χώρες όπως ο Καναδάς, η Πολωνία και η Ισπανία, ενώ έγινε Top 5 hit σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστρία, το Βέλγιο, η Ιρλανδία, η Ιαπωνία, η Ολλανδία, η Νέα Ζηλανδία και η Γερμανία, όπου και παρέμεινε για εννέα μήνες στο Τοp 75 chart.

Eπιπλέον, το επίσημο βίντεο κλιπ του τραγουδιού έχει ξεπεράσει τις 685 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του YouΤube μέχρι σήμερα.

 

 

 

 

Φωτογραφία: wallpaper.com

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker