kiss-logo
Now playingFUOCO NEL FUOCO EROS RAMAZZOTTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Jennifer Lopez – Λανσάρει το δικό της ποτό

Η Jennifer Lopez λανσάρει μια νέα σειρά αλκοολούχων ποτών με λιγότερες θερμίδες, που πήραν μάλιστα το όνομά τους...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Jennifer Lopez λανσάρει μια νέα σειρά αλκοολούχων ποτών με λιγότερες θερμίδες, που πήραν μάλιστα το όνομά τους από την ''ξέγνοιαστη, διασκεδαστική πλευρά'' της.

… Και το όνομα αυτού ''Delola''.

Πρόκειται για τρία, έτοιμα προς κατανάλωση spritzes - που θα κυκλοφορήσουν σε καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ μέχρι τα τέλη του μήνα – και περιέχουν το καθένα μια διαφορετική γεύση. Συγκεκριμένα, το Bella Berry είναι φτιαγμένο με βότκα, το Paloma Rosa έχει τεκίλα και το L'orange έχει βάση amaro.

Όπως ανακοίνωσε η διάσημη τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας, η φιάλη των 750 ml θα πωλείται προς 23$, ενώ το 375 ml θα διατίθεται στα 12$.

Η Lopez, που είναι γνωστή και ως "Lola" στους πιο στενούς της φίλους, επέλεξε το όνομα της νέας σειράς ακολουθώντας της δικές της προτεραιότητες: "Μου αρέσει να διασκεδάζω. Μου αρέσει να κάνω πάρτι στο σπίτι μου. Είμαι πάντα η πρώτη στην πίστα σε όλες τις εκδηλώσεις του κλάδου και μερικές φορές, στις διακοπές, χορεύω στο τραπέζι. Κάπως έτσι είναι η Λόλα''.

''Νομίζω ότι καθώς έχω γίνει λιγότερο εργασιομανής και απολαμβάνω τη ζωή λίγο περισσότερο… ήταν κάτι που πραγματικά ήθελα πολύ να κάνω'' δηλώνει η Lopez αναφορικά με το Delola.

 

 

 

Φωτογραφίες: people.com

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker