kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Στα θύματα του Ορλάντο αφιέρωσε η Adele ολόκληρη τη συναυλία της

Η διάσημη τραγουδίστρια, έκανε μια παύση στη διάρκεια της συναυλίας της για να αφιερώσει μερικά από καρδιάς λόγια...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η είδηση της επίθεσης κατά των θαμώνων του Pulse club στο Ορλάντο των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως ήταν αναμενόμενο έκανε το γύρο του κόσμου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Adele, αισθάνθηκε βαθιά συγκίνηση από το θάνατο των 49 νέων ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 53ων, όπως η ίδια δήλωσε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην πόλη Antwerp του Βελγίου.

Η διάσημη τραγουδίστρια, έκανε μια παύση στη διάρκεια της συναυλίας της για να αφιερώσει μερικά από καρδιάς λόγια μαζί με όλα τα τραγούδια της στα θύματα της underground κοινότητας, που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή και που όπως δήλωσε, τα αισθάνεται ως ''αδελφές ψυχές''.

''Θα ήθελα να ξεκινήσω την αποψινή συναυλία λέγοντας πως είναι αφιερωμένη εξολοκλήρου στα θύματα του χτεσινού μακελειού'', δήλωσε στο κοινό του Sportpaleis η αγαπημένη σταρ του πενταγράμμου.

Λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά τη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία στο κλαμπ στο Ορλάντο της Φλόριντα, όλη η χώρα αλλά και πολλοί από τους διάσημους καλλιτέχνες εξέφρασαν τη συμπόνια τους στις οικογένειες των δεκάδων νέων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους.

Μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται απλοί θαμώνες, φοιτητές και άλλοι επισκέπτες, καθώς και εργαζόμενοι στο club, σερβιτόροι, ένας πορτιέρης αλλά και χορευτές.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker