kiss-logo
Now playingLA TORTURA SHAKIRA FEAT. ALEJANDRO SANZ
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Ανακοινώθηκε το πόρισμα του ξαφνικού θανάτου του Prince

Σε υπερβολική δόση οπιούχων σκευασμάτων οφείλεται ο θάνατος του καλλιτέχνη, σύμφωνα με το ειδησιογραφικό πρακτορείο Associated Press
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σε υπερβολική δόση οπιούχων σκευασμάτων οφείλεται ο θάνατος του Prince, σύμφωνα με το σύντομο πόρισμα που δημοσιεύτηκε μέσα από το ειδησιογραφικό πρακτορείο Associated Press. Η ανακοίνωση επικαλείται δηλώσεις ενός αξιωματικού των διωκτικών αρχών, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Προς περαιτέρω διερεύνηση παραμένει μεταξύ άλλων το αν η κατανάλωση των σκευασμάτων έγινε ύστερα από ιατρική συνταγογράφηση ή αν οι ουσίες προήλθαν από άλλες ανεπίσημες πηγές.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι στις 15 Απριλίου, 2016 το ιδιωτικό αεροσκάφος του καλλιτέχνη αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Ιλινόις έτσι ώστε να λάβει o Prince ιατρική θεραπεία για να αντιμετωπίσει κάποια συμπτώματα γρίπης.

Μια ημέρα αργότερα έλαβε μέρος σε συναυλία στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Στις 21 Απριλίου 2016 έφυγε από τη ζωή, στην ηλικία των 57 ετών. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητος στην κατοικία του στο Τσανχάσεν της Μινεσότα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker