kiss-logo
Now playingBOULEVARD OF BROKEN DREAMS GREEN DAY
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Βρέθηκε ασφαλής στο Σικάγο η Sinead O'Connor

Η τύχη της Sinead O'Connor αγνοούνταν μέχρι σήμερα, καθώς πριν από δυο μέρες εξαφανίστηκε αφήνοντας ένα μήνυμα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Σινέντ Ο' Κόνορ γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1966 στο Γκλέναγκερι του Δουβλίνου. Οι γονείς της, Σον Ο' Κόνορ και Μαρί Ο' Κόνορ χώρισαν όταν η Σινέντ ήταν 8 ετών. Εκείνη και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της μεγάλωσαν με τη μητέρα τους η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες της Σινέντ, τους κακοποιούσε σωματικά. Το τραγούδι της ''Fire on Babylon'' αναφέρεται στις επιπτώσεις της δικής της κακοποίησης αλλά και όλων των κακοποιημένων παιδιών. 

Η τύχη της Sinead O'Connor αγνοούνταν μέχρι σήμερα, καθώς πριν από δυο μέρες εξαφανίστηκε αφήνοντας ένα μήνυμα μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook.

Το βράδυ της Δευτέρας η αστυνομία του Σικάγου εξέδωσε μια ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η O'Connor εντοπίστηκε σώα και αβλαβής.

Η τραγουδίστρια είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της Κυριακής, όταν έφυγε στην περιοχή Ουίλμετ για μια βόλτα με το ποδήλατο.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε καθώς η τραγουδίστρια έχει στο παρελθόν εκδηλώσει αυτοκτονικές τάσεις περισσότερες από μια φορές, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες χαπιών.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker