kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Σε μια ιδιωτική τελετή πραγματοποιήθηκε η τελετή αποτέφρωσης του Prince

Τα αίτια του ξαφνικού θανάτου παραμένουν προς διερεύνηση, καθώς το πόρισμα από τη νεκροψία που πραγματοποιήθηκε θα δημοσιευθεί...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Σε μια ιδιωτική τελετή πραγματοποιήθηκε η τελετή αποτέφρωσης του Prince.

Σε στενό κύκλο, μεταξύ λίγων φίλων και συγγενών, στην έπαυλη του αγαπημένου καλλιτέχνη έλαβε χώρα η σεμνή αυτή τελετή. Μεταξύ των προσκεκλημένων ο φίλος και πρώην μπασίστας του, Λάρι Γκράχαμ.

Τα αίτια του ξαφνικού θανάτου παραμένουν προς διερεύνηση, καθώς το πόρισμα που θα προκύψει από τη νεκροψία που πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα δημοσιευθεί σε τέσσερις εβδομάδες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Prince πέρασε το μοιραίο βράδυ μόνος στην οικία του, ενώ έχει καταγραφεί το τηλεφώνημα ενός εκ των ανδρών του προσωπικού, που κάλεσε στο 911 στις 9:43 το πρωί της Τετάρτης, καλώντας σε βοήθεια και δηλώνοντας ότι: «Πρόκειται για τον Prince».

Η περιουσία του διάσημου τραγουδιστή σύμφωνα με εκτιμήσεις πλησιάζει τα 300 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να υπολογίσει κανείς την αξία του ακυκλοφόρητου υλικού που σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, μπορεί να αποφέρει στους κληρονόμους των πνευματικών δικαιωμάτων του, ούτε λίγο ούτε πολύ, άλλα 500 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνή τύπου, ο Prince, είναι πολύ πιθανό να έχει αφήσει όλη του την περιουσία στην Εκκλησία των Μαρτύρων του Ιεχωβά, στην οποία ήταν μέλος.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker