kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

O Iggy Pop ερμηνεύει David Bowie

Ο Pop διασκεύασε δυο από τις αγαπημένες επιτυχίες του παλιού φίλου και συνεργάτη του, David Bowie που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Iggy Pop ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στο ''Tibet House Benefit Concert'', που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

Στη διάρκεια του μουσικού σετ του, ο Pop διασκεύασε δυο από τις αγαπημένες επιτυχίες του παλιού φίλου και συνεργάτη του, David Bowie που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Ο Iggy Pop, για πολλούς ''πατέρας της Punk μουσικής'' γεννήθηκε στις 21 Απριλίου του 1947 στο Muskegon του Michigan και βαπτίστηκε με το όνομα, James Newell Osterberg.

Το 1967 μαζί με παλιούς φίλους του, τον κιθαρίστα Ron Asheton και τον αδελφό του Scott Asheton, μαζί με τον μπασίστα Dave Alexander, δημιούργησε τους Psychedelic Stooges, που αργότερα μετονομάστηκαν απλά σε ''The Stooges''. Από την πρώτη στιγμή, η σκηνική παρουσία του Iggy ήταν τόσο παθιασμένη ώστε πολλές φορές πλησίαζε τα όρια της τρέλας. Συχνά, στο τέλος κάθε συναυλίας το σώμα του ήταν ματωμένο από χτυπήματα ή γρατσουνιές των θαυμαστών.

Στα βίντεο που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τον Iggy να ερμηνεύει παρέα με μέλη των Patti Smith Group, τα: ''The Jean Genie'' και ''Tonight''.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker