kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

VIP εισιτήριο για τους Guns N’ Roses, προς 2.500 δολάρια

Η παροχή ονομάστηκε ''Signature VIP Experience'' και περιλαμβάνει ένα σύνολο υπηρεσιών
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

2.500$ για ένα VIP εισιτήριο χρεώνουν οι Guns N’ Roses, με αφορμή την επανασύνδεση του συγκροτήματος για ζωντανές εμφανίσεις.

Το συγκρότημα του Axl Rose επανασυνδέθηκε πρόσφατα, και το γιορτάζει με δυο πολυαναμενόμενες συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν αυτό τον Απρίλιο στο Λας Βέγκας.

Ένα VIP backstage tour και μια θέση σε ένα από τα καθίσματα των πρώτων 10 σειρών, προσφέρει η διεύθυνση της παραγωγής στους πιο φανατικούς οπαδούς του συγκροτήματος προς 2.500 δολάρια.

Η παροχή ονομάστηκε ''Signature VIP Experience'', και μάλιστα στην εν λόγω συμφωνία δεν περιλαμβάνεται γνωριμία με κανένα από τα μέλη του συγκροτήματος.

Οι Axl, Slash και Duff McKagan δήλωσαν πάντως ενθουσιασμένοι με την ιδέα των επερχόμενων live, παρόλο που οι φήμες εξακολουθούν να θέλουν τη σχέση μεταξύ των δυο πρώτων να παραμένει τεταμένη.

Η κανονική τιμή των εισιτηρίων ορίστηκε στα 79.50 δολάρια, ενώ το εισιτήριο των 2.500 καλύπτει ένα φάσμα παροχών, μεταξύ των οποίων είναι η πρόσβαση χωρίς αναμονή, εκλεκτό δείπνο και κοκτέιλ στη διάρκεια της συναυλίας, φωτογραφίες με το συγκρότημα και πολλά αναμνηστικά δώρα.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker