kiss-logo
Now playingLET'S GET LOUD JENNIFER LOPEZ
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

O Γουίλ Σμιθ πρόθυμος να δηλώσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ

α καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου, ήταν απλά μη ρεαλιστικοί στόχοι
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Γουίλ Σμιθ αποκάλυψε πρόσφατα ότι είναι πρόθυμος να δηλώσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, αν με τον τρόπο αυτό θα μπορούσε να ανακόψει την πορεία του υποψήφιου Ντόναλντ Τραμπ προς την εκλογή για το ανώτατο αξίωμα.

Ο δισεκατομμυριούχος υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος Trump, εξόργισε πολλούς με τις απόψεις του, υποστηρίζοντας ότι όλοι οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να αποκλείονται από την είσοδο στις ΗΠΑ "μέχρι οι αρχές της χώρας να βάλουν μια τάξη στα πράγματα''.

Απαντώντας στον υποψήφιο πρόεδρο μέσα από τηλεοπτική εκπομπή του CBS, ο ηθοποιός και ράπερ Will Smith είπε: ''Εφόσον κάποιοι άνθρωποι επιμένουν να αντιμετωπίζουν με αυτό τον τρόπο τα συγκεκριμένα θέματα, θα αναγκαστώ να κατέβω στην πολιτική αρένα."

Ερωτηθείς, ο Smith συνέχισε λέγοντας ότι η καριέρα του τον έχει διδάξει να μην θέτει όρια στις δυνατότητές του. ''Συνειδητοποιώ τώρα ότι, δεν έφτασα ως εδώ μόνο για να είμαι ένας σταρ του σινεμά ... Τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή μου, ήταν απλά μη ρεαλιστικοί στόχοι πριν αυτά επιτευχθούν. Έτσι, για μένα, νομίζω ότι το να είμαι ο μεγαλύτερος αστέρας κινηματογράφου στον κόσμο, ως στόχος είναι απλά πολύ μικρός''.

Σε ο,τι αφορά τα μουσικά πράγματα πάντως, ο Γουίλ Σμιθ επιβεβαίωσε πρόσφατα την ύπαρξη 30 περίπου νέων συνθέσεων, συμπληρώνοντας επίσης ότι σχεδιάζει μια νέα περιοδεία με τον DJ Jazzy Jeff.

Η κόρη του Will, Willow Smith κυκλοφόρησε πάντως το ντεμπούτο της άλμπουμ στη μουσική βιομηχανία, ενώ ο γιος του Jaden φέρεται να ασχολείται με τη συγγραφή ενός βιβλίου με φιλοσοφικό θέμα.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker