kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Νέο άλμπουμ για τους Bon Jovi.

Τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ είναι: ''This House Is Not For Sale''
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ευχάριστα τα νέα για τους απανταχού οπαδούς του Jon Bon Jovi και του συγκροτήματός του, καθώς οι Bon Jovi επέστρεψαν στο στούντιο δρομολογώντας την ηχογράφηση ενός νέου άλμπουμ.

Τίτλος του επερχόμενου άλμπουμ είναι: ''This House Is Not For Sale'' και η ηχογράφηση του θα γίνει στο ίδιο ακριβώς στούντιο όπου το συγκρότημα επιμελήθηκε την πρώτη του κυκλοφορία με τίτλο: ''Runaway''.

Ο εξάδελφος του Jon, Tony Bongiovi ήταν συμπαραγωγός του πρώτου άλμπουμ και ιδιοκτήτης μάλιστα των Power Station Studios στο Μανχάταν, εκεί που έγινε και η πρώτη ηχογράφηση.

Η κυκλοφορία του ''This House Is Not For Sale'' προβλέπεται εντός του Μαρτίου.

Για την ηχογράφηση του 14ου κατά σειρά άλμπουμ, τα μέλη του συγκροτήματος πρόκειται να συγκεντρωθούν στον ίδιο χώρο του συγκεκριμένου στούντιο. Αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση, αφού τα τελευταία χρόνια οι ηχογραφήσεις τους πραγματοποιούνταν σε διαφορετικά μέρη για το κάθε μέλος, με τους υπεύθυνους ενορχήστρωσης να συνδυάζουν στο τέλος τα μουσικά μέρη για το τελικό αποτέλεσμα.

Το ''This House Is Not For Sale'' θα είναι πάντως το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος χωρίς τη συμμετοχή του κιθαρίστα και παραγωγού Richie Sambora

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker