kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Νέο σινγκλ για τον David Bowie

Πρόκειται για το δεύτερο που ξεχωρίζει μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ ''Blackstar''.
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το νέο single του David Bowie έχει τίτλο ''Lazarus'' και είναι το δεύτερο που ξεχωρίζει μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ ''Blackstar''.

Η νέα σύνθεση θα κυκλοφορήσει στις 18 Δεκεμβρίου, ενώ η πρεμιέρα του single αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια μέρα νωρίτερα μέσα από την εκπομπή του Steve Lamacq στο BBC Radio 6.

To νέο τραγούδι, θα αποτελέσει το μουσικό θέμα του ομώνυμου θεατρικού έργου που θα ανέβει σε σκηνή της Νέας Υόρκης και την παραγωγή του οποίου έχει αναλάβει ο ηθοποιός - θεατρικός παραγωγός Enda Walsh, σε συνεργασία με τον ''Λευκό Πρίγκιπα'' της ροκ μουσικής.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Ivo Van Hove και σύμφωνα με τους Times της Νέας Υόρκης, πρόκειται για ένα σουρεαλιστικό μιούζικαλ που ''θα μας αφήσει άφωνους''. Το θεατρικό έργο Lazarus περιλαμβάνει τραγούδια που έχουν ηχογραφηθεί ειδικά για τη συγκεκριμένη παράσταση από τον Bowie, εμπνευσμένα από τη νουβέλα The Man Who Fell to Earth του Walter Tevis και επικεντρώνεται στο χαρακτήρα του Thomas Newton.

Τα VIP εισιτήρια για την πρεμιέρα του έργου, που ορίζεται για τις 20 Ιανουαρίου 2016, αγγίζουν τα 1.000 δολάρια, ενώ διατίθενται και εισιτήρια των 2.500 δολαρίων που περιλαμβάνουν πρόσβαση στο after show party.

Η ανταπόκριση του μουσικού τύπου στο νέο τραγούδι του Bowie πάντως είναι εξαιρετική, με το Mojo να βαθμολογεί με 4 αστέρια ενώ η εκτίμηση του Uncut αντανακλά στο 8/10.

Ανακοινώθηκαν και οι σύνδεσμοι για προπαραγγελία του άλμπουμ:

CD: http://smarturl.it/blackstar_amazon
Vinyl LP: http://smarturl.it/blackstar_vinyl
Digital album: http://smarturl.it/blackstar_itunes

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker