kiss-logo
Now playingMURDER ON THE DANCEFLOOR (KISS INTRO) SOPHIE ELLIS BEXTOR
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Η Lady Gaga, Γυναίκα της Χρονιάς

''Είναι πραγματικά δύσκολο μερικές φορές για τις γυναίκες στην μουσική''...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Βραβεύτηκε η Lady Gaga στην ετήσια τελετή ''Women in Music'' που διοργάνωσε και φέτος το περιοδικό Billboard.

Στο μουσικό γεγονός, που πρόκειται να μεταδοθεί τηλεοπτικά στις 18 Δεκεμβρίου, τιμήθηκαν επίσης για τη συμβολή τους στη βιομηχανία της μουσικής, οι Selena Gomez, Demi Lovato, Lana Del Rey, Missy Elliott και αρκετές άλλες ερμηνεύτριες.

Η Lady Gaga ερμήνευσε ζωντανά στο πιάνο την πρόσφατη επιτυχία της "Til It Happens To You," ενώ εμφανίστηκε στη σκηνή συνοδευόμενη από τη μητέρα της Cynthia Germanotta.

Αποδεχόμενη το βραβείο της ως ''Γυναίκα της Χρονιάς 2015'', η Gaga δήλωσε στο κοινό που την αποθέωσε: ''Είναι πραγματικά δύσκολο μερικές φορές για τις γυναίκες στην μουσική. Οι γυναίκες έχουν μια ιδιαίτερη και πολύ μοναδική σχέση με τη μουσική. Είναι ικανές να προσφέρουν μια προοπτική που κανένας άλλος δεν μπορεί να δώσει, επειδή μπορούν να φέρουν μια νέα ζωή στον κόσμο, και επειδή τελικά είμαστε όλοι ίσοι''.

Η βραβευμένη τραγουδίστρια και ακτιβίστρια, ολοκλήρωσε την ομιλία της στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα με αποδέκτες όλους, όπως είπε, εκείνους που την απέτρεπαν από την προσπάθεια για επιτυχία στη ζωή της ...λέγοντας ότι ''μπορεί να μην είμαι πολλά πράγματα, ένα όμως είναι σίγουρο. Όπως αποδείχθηκε, μπορώ σίγουρα να συνθέσω και να τραγουδήσω''.

Ο πλήρης κατάλογος των τιμώμενων γυναικών στη βιομηχανία της μουσικής έχει ως εξής:

Lady Gaga

Demi Lovato

Lana Del Rey

Selena Gomez

Kelsea Ballerini

Fifth Harmony

Loretta Lynn

Brittany Howard

Missy Elliott

Tori Kelly.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker