kiss-logo
Now playingYOU DO SOMETHING TO ME PAUL WELLER
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Παντρεύτηκε ο Sir Bob Geldof

Την επί 19 χρόνια σύντροφό του.
Text Size:
  • A
  • A
  • A

jeanne-marine.jpg

Jeanne Marine & Sir Bob Geldof
Ο frontman των πάλαι ποτέ Boomtown Rats, παντρεύτηκε τη Γαλλίδα ηθοποιό σύντροφό του Jeanne Marine

Ο frontman των πάλαι ποτέ Boomtown Rats, παντρεύτηκε τη Γαλλίδα ηθοποιό σύντροφό του Jeanne Marine.

O Ιρλανδός μουσικός διατηρεί σχέση με την ηλικίας 49 ετών Marine τα τελευταία 19 χρόνια.

Ο Geldof που διανύει το 63ο έτος της ηλικίας του, σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα, παραβρέθηκε σε στενό οικογενειακό περιβάλλον και αντάλλαξε δακτυλίδι γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, στο πατρικό της σπίτι στη νότια περιοχή της Γαλλίας.

Όπως διαβάζουμε και στο δημοσίευμα της εφημερίδας (The Sun), η ηλικίας 32 ετών Fifi, κόρη του Robert Frederick Zenon – ή αλλιώς του "Bob" Geldof, ενημέρωσε ήδη τους οπαδούς του πάτερα της μέσα από την ανάρτηση φωτογραφίας στο Instagram.

Ο Bob υπήρξε παντρεμένος στο παρελθόν με την Paula Yates. Οι δυο τους ήταν γονείς τριών παιδιών μέχρι το 1996 που χώρισαν – ενώ τον Απρίλιο του 2014 η κόρη τους Peaches απεβίωσε από υπερβολική χρήση ναρκωτικών.

Το συγκρότημα των Boomtown Rats γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80. Ο Bob Geldof εκτόςαπό συνθέτης μεγάλων επιτυχιών όπως τα ''Rat Trap'' και ''I Don't Like Mondays'', είναι ένας από τους συνθέτες του single ''Do They Know It's Christmas?'' που είναι μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες όλων των εποχών, ενώ έχει επίσης εμφανιστεί στο περίφημο φιλμ των Pink Floyd : Pink Floyd – The Wall.

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker