kiss-logo
Now playingFLOWERS MILEY CYRUS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Πώς η Rihanna κατέρριψε ένα ρεκόρ που κρατούσαν οι Beatles για δεκαετίες

Η Rihanna είναι χωρίς αμφισβήτηση μια από τις δημοφιλέστερες pop/R&B τραγουδίστριες όλων των εποχών...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Rihanna είναι χωρίς αμφισβήτηση μια από τις δημοφιλέστερες pop/R&B τραγουδίστριες όλων των εποχών.

Οι Beatles από την άλλη μεριά, έχουν υπάρξει και φυσικά παραμένουν το δημοφιλέστερο pop/rock - rock'n'roll συγκρότημα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής.

Αυτό το στοιχείο θα μπορούσε να είναι και το μοναδικό που καταφέρνει να συνδέσει την ιστορία και την πορεία των δυο μουσικών φαινομένων. Άλλωστε η εμπορική επιτυχία των Beatles είναι τόσο μεγάλη, που κανένας άλλος καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε να αναμετρηθεί μαζί τους εύκολα.

Πρόσφατα, η Rihanna κατάφερε να καταρρίψει ένα από τα ρεκόρ που κατείχαν μέχρι σήμερα οι «Fab Four».

Η Rihanna κυκλοφόρησε πρόσφατα το σινγκλ της με τίτλο «Believe It». Αν και δεν πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ως σήμερα, αφού έχει καταφέρει να φτάσει μόνο μέχρι την 23η θέση του Billboard Hot 100 Chart, εντούτοις αυτή η σχετικά μέτρια απόδοση στο chart ήταν το μόνο που χρειάστηκε για να ξεπεράσει η τραγουδίστρια από την Καραϊβική το ρεκόρ των Beatles.

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, αλλά και μετά τη διάλυση του συγκροτήματος οι Beatles κατάφεραν να στείλουν συνολικά 50 τραγούδια τους στο περίφημο Billboard Top40 hits.

Χάρη στο «Believe It», η Rihanna κατάφερε να καταρρίψει αυτό το ορόσημο, αφού το σινγκλ της κατέκτησε μια θέση στο Top40, χαρίζοντας στην ερμηνεύτρια το 51ο της σινγκλ στο συγκεκριμένο chart συνολικά.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker