kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Το νέο βίντεο του Michael Jackson ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής

Δείτε μια νέα εκδοχή του «Heal The World», εμπλουτισμένη με σύγχρονες εικόνες...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ο Michael Jackson ίδρυσε το Heal the World Foundation το 1992.

Ο σκοπός δημιουργίας του φιλανθρωπικού ιδρύματος ήταν η παροχή ιατρικής βοήθειας στα παιδιά που είχαν ανάγκη, καθώς και η καταπολέμηση της πείνας, της έλλειψης στέγης, της εκμετάλλευσης και της κακοποίησης κάθε ανηλίκου.

«Heal the World» είναι επίσης ο τίτλος του τραγουδιού που περιλαμβάνεται στο άλμπουμ του Michael Jackson «Dangerous», που κυκλοφόρησε το 1991.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού περιλαμβάνει σκηνές με παιδιά που ζουν σε υποβαθμισμένες χώρες, όπως είναι το Μπουρούντι και άλλες. Πρόκειται για ένα από τα βίντεο, στο οποίο ο Jackson είχε επιλέξει να μην συμμετέχει, όπως είχε επίσης κάνει και στα βίντεο για το «Cry», το «HIStory», και το «Man in the Mirror». Η έκδοση του βίντεο συμπεριλήφθηκε στο box-set «Dangerous - The Short Films» καθώς και στο Michael Jackson's Vision DVD, με εισαγωγικό βίντεο από τον καλλιτέχνη που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή τον Ιούνιο του 2009. 

Καθώς οι μικρές συναυλίες και τα αυθόρμητα live συνεχίζουν να μεταδίδονται μέσω του διαδικτύου και να διατίθενται δωρεάν από τις ψηφιακές πλατφόρμες, οι φίλοι της μουσικής συνεχίζουν να ενώνονται μένοντας σπίτι, στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Οι διαχειριστές των πνευματικών δικαιωμάτων του Michael Jackson, κυκλοφόρησαν μια νέα εκδοχή από τη ζωντανή εμφάνιση του «Heal The World» από το Dangerous Tour, εμπλουτισμένη με σύγχρονες εικόνες που ανταποκρίνονται στο μεγάλο πρόβλημα της εποχής μας, με σκοπό την ενθάρρυνση όλων των ανθρώπων σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η προσφορά του Heal the World Foundation στον αγώνα κατά της πανδημίας είναι πολύ σημαντική, αφού περιλαμβάνει την ψυχολογική στήριξη ανηλίκων αλλά και την οικονομική συνεισφορά εκατομμυρίων δολαρίων σε χώρες όπως η Ουγγαρία, η Βοσνία και Ερζεγοβίνη και άλλες. Το ίδρυμα έχει επίσης φροντίσει για τη δωρεάν φιλοξενία άπορων παιδιών στο θεματικό πάρκο Neverland Ranch του Michael Jackson.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker