kiss-logo
Now playingCALM DOWN REMA & SELENA GOMEZ
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Μια all star συναυλία διοργανώνει η Lady Gaga «μαζί από το σπίτι»

Η Lady Gaga συντονίζει μια φιλανθρωπική συναυλία, με σκοπό τη στήριξη όσων δίνουν μάχη ενάντια στον COVID-19...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Lady Gaga συντονίζει τη φιλανθρωπική συναυλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Global Citizen, με σκοπό τη στήριξη όσων δίνουν μάχη ενάντια στον COVID-19.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε ότι συμπράττει με την οργάνωση Global Citizen για τη διοργάνωση ενός μουσικού προγράμματος, με σκοπό τη στήριξη των εργαζομένων στην υγεία που δίνουν μάχη ενάντια στον COVID-19.

Η συναυλία αυτή ονομάζεται «One WorldTogether Αt Home» και όπως έχει ανακοινωθεί θα προβληθεί παγκοσμίως στις 18 Απριλίου μέσα από τα αμερικανικά δίκτυα ABC, NBC, ViacomCBS Networks, iHeartMedia και Bell Media.

Επίσης θα μεταδοθεί μέσω online streaming στις πλατφόρμες Alibaba, Amazon Prime Video, Apple, beIN Media Group, Facebook, Instagram, LiveXLive, Tencent, Tencent Music Entertainment Group, TIDAL, TuneIn, Twitch, Twitter, Yahoo και YouTube.

Το συντονισμό της εκδήλωσης έχει αναλάβει η Lady Gaga σε συνεργασία με διάσημους τηλεοπτικούς παρουσιαστές.

Πολλοί είναι οι εκπρόσωποι της μουσικής βιομηχανίας και της show biz που σπεύδουν να δώσουν το «παρών», μεταξύ των οποίων οι Rolling Stones, ο Paul McCartney, ο Elton John, ο Stevie Wonder, η Jennifer Lopez, η Billie Eilish, η Alanis Morissette, ο Andrea Bocelli, ο Billie Joe Armstrong, o Chris Martin, o Eddie Vedder, o John Legend, o David Beckham και άλλοι. 

Οικοδεσπότες της φιλανθρωπικής συναυλίας θα είναι οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel και Stephen Colbert, μαζί με το καστ της σειράς «Sesame Street».

Στο μεταξύ, η Lady Gaga αποκάλυψε ότι τις τελευταίες επτά ημέρες έχει εργαστεί συλλογικά με στελέχη εταιρειών τεχνολογίας, και έχει καταφέρει ήδη να συγκεντρώσει 35 εκατομμύρια δολάρια για την αντιμετώπιση του COVID-19.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker