kiss-logo
Now playingMWAKI ZERB
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Οικονομική ενίσχυση στον αγώνα κατά της πανδημίας προσφέρουν οι Metallica

Οι Metallica προχώρησαν σε μια γενναία δωρεά μέσω του All Within My Hands Foundation...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Metallica προχώρησαν σε μια γενναία δωρεά μέσω του All Within My Hands Foundation, προσφέροντας οικονομική ενίσχυση σε μια σειρά από φιλανθρωπικά ιδρύματα που αντιμετωπίζουν τις συνέπειες της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19.

Συγκεκριμένα, το ίδρυμα που έχουν ιδρύσει οι θρύλοι του metal, ανακοίνωσε τη δωρεά 350.000 δολαρίων στους φιλανθρωπικούς οργανισμούς Bartender Emergency Assistance Program, Feeding America, Direct Relief και Crew Nation.

Με μια ανακοίνωσή τους, στον επίσημο ιστότοπο του συγκροτήματος, οι Metallica δήλωσαν για την προσφορά τους: «Στην έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού, οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι στην κοινωνία μας χρειάζονται την απόλυτη στήριξή μας περισσότερο από ποτέ. Το All Within My Hands σπεύδει να βοηθήσει προσφέροντας 350.000 σε τέσσερις οργανισμούς που έχουν ως κύριο μέλημά τους τη βοήθεια σε όσους έχουν χτυπηθεί σκληρά από την πανδημία του COVID-19».

Κάθε ένα από τα τρία ιδρύματα έλαβε το ποσό των 100.000 δολαρίων, για την κάλυψη των αναγκών σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Το κάθε ίδρυμα προσφέρει επίσης ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, ενώ η Crew Nation έχει αναλάβει την οικονομική στήριξη των εργαζόμενων στη Live Nation, των οποίων το εισόδημα πλήττεται ανεπανόρθωτα καθώς έχουν σταματήσει όλες οι περιοδείες, οι συναυλίες και οι μουσικές εκδηλώσεις κάθε μορφής.

Επιπλέον, το ποσό των 50.000 θα διατεθεί στο Bartender Emergency Assistance Program, για την οικονομική στήριξη των άνεργων bartender και των σερβιτόρων.

Οι Metallica δεν έχασαν την ευκαιρία να αναφερθούν και στην προσωπική εκστρατεία των μελών του συγκροτήματος, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Καθώς η πανδημία του COVID-19 μας αναγκάζει να παραμείνουμε στα σπίτια μας, ξεκινήσαμε μια σειρά ψηφιακών προβολών. Κάθε Δευτέρα στις 5:00 μ.μ., θα μεταδίδουμε μια ολόκληρη συναυλία από το αρχείο μας, που θα μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας από τον καναπέ σας μέσω του YouTube και από το Facebook Live. Οι γενναιόδωρες δωρεές προς το ίδρυμά μας, μέσω της κάθε πλατφόρμας στις εβδομαδιαίες μεταδόσεις έχουν ήδη ξεπεράσει τα 15.000 δολάρια και θα συνεχίσουμε να συγκεντρώνουμε κεφάλαια για να υποστηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από τον COVID-19».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker