kiss-logo
Now playing(YOU DRIVE ME) CRAZY BRITNEY SPEARS
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

H P!nk δίνει τη μάχη της με τον κορονοϊό

Αντιμέτωποι με τον κορονοϊό βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες τόσο η P!nk, όσο και ο γιος της...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αντιμέτωποι με τον κορονοϊό βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες τόσο η P!nk, όσο και ο γιος της.

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε πρόσφατα μέσω των social media ότι η ίδια, αλλά και ο ηλικίας τριών χρονών γιος της Jameson, βρέθηκαν θετικοί στο τεστ για τον COVID-19.

Η Alecia Moore, όπως είναι το αληθινό όνομα της P!nk, και ο Jameson εμφάνισαν τα πρώτα συμπτώματα του ιού πριν από δυο εβδομάδες.

«Ευτυχώς, ο οικογενειακός μας γιατρός είχε πρόσβαση στα τεστ. Έκανα το τεστ και βρέθηκε θετικό. Η οικογένειά μου ήταν ήδη περιορισμένη στο σπίτι και παρέμεινε για τις επόμενες δυο εβδομάδες, ακολουθώντας αυστηρά τις οδηγίες του γιατρού μας. Πριν από λίγες μέρες, κάναμε ξανά το τεστ, που ευτυχώς αυτή τη φορά βγήκε αρνητικό» αναφέρει η τραγουδίστρια στο Twitter και το Instagram.

H P!nk δεν έχασε πάντως την ευκαιρία να σχολιάσει την επίσημη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχει παντού έλλειψη στα ειδικά τεστ για τον κορονοϊό, κάτι που ισχύει και για το Λος Άντζελες όπου κατοικεί μαζί με τον σύζυγό της Carey Hart και τα δυο παιδιά τους.

«Είναι παράληψη της κυβέρνησής μας το γεγονός ότι δεν υπάρχει μαζικότερη πρόσβαση στα τεστ για τον ιό. Η ασθένεια είναι σοβαρή και αληθινή. Πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους, ότι η ασθένεια επηρεάζει τους νέους και τους μεγαλύτερους, τους υγιείς και τους λιγότερο υγιείς, τους πλούσιους και τους φτωχούς, άρα είναι απαραίτητο να κάνουμε τα τεστ δωρεάν και προσβάσιμα σε περισσότερους ανθρώπους, ώστε να προστατεύσουμε τα παιδιά, τις οικογένειες, τους φίλους και τις κοινότητές μας».

Για να στηρίξει την προσπάθεια του κράτους πάντως, η P!nk προχώρησε στη δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων, για τις ανάγκες του ιατρικού προσωπικού στην Πενσιλβανία και το Λος Άντζελες.

«Δωρίζω 500.000 δολάρια στο Temple University Hospital Emergency Fund της Φιλαδέλφειας, προς τιμήν της μητέρας μου Judy Moore, που εργάστηκε εκεί για 18 χρόνια στο τμήμα μεταμόσχευσης καρδιάς. Επιπλέον, προσφέρω 500.000 στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Λος Άντζελες, για την αντιμετώπιση της κρίσης του COVID-19».

Στο μήνυμά της η P!nk δεν παραλείπει επίσης να ευχαριστήσει τους επαγγελματίες επιστήμονες της υγείας: «Ευχαριστώ όλους τους επιστήμονες της υγείας και όλους όσους εργάζονται τόσο σκληρά για να προστατεύσουν τους αγαπημένους μας. Είστε οι ήρωές μας. Οι επόμενες δυο εβδομάδες είναι κρίσιμες. Σας παρακαλώ μείνετε στο σπίτι. Παρακαλώ. Μείνετε. Σπίτι».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker