kiss-logo
Now playingBYE BYE BYE NSYNC
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Στο «One Billion Club» και η Beyoncé, ύστερα από 11 χρόνια

Πρόσφατα το «Halo» κατάφερε να ξεπεράσει τις ένα δισεκατομμύριο προβολές στην πλατφόρμα του YouTube...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η ποπ μπαλάντα «Halo» ηχογραφήθηκε για το τρίτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ της Beyoncé, που κυκλοφόρησε το 2009 με τίτλο «I Am… Sasha Fierce».

Το σινγκλ γνώρισε μεγάλη επιτυχία και κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των chart σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Νορβηγία και η Σλοβακία, ενώ έφτασε μέχρι την πέμπτη θέση σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων η Νορβηγία, η Σλοβακία, η Αυστραλία, η Γερμανία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Νέα Ζηλανδία, η Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Philip Andelman, γνωστός από τη συνεργασία του με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Lenny Kravitz, η Rihanna, η Selena Gomez, η Taylor Swift, o Jay-Z και πολλοί άλλοι.

Πρόσφατα το «Halo» κατάφερε να ξεπεράσει τις ένα δισεκατομμύριο προβολές στην πλατφόρμα του YouTube, χαρίζοντας στη Beyoncé μια σημαντική διάκριση, αφού είναι η πρώτη φορά που κατακτά ένα τόσο σπουδαίο ορόσημο.

Πρόκειται φυσικά για ένα σπάνιο κατόρθωμα, που χρειάστηκε περίπου 11 χρόνια για να υλοποιηθεί.

Η είσοδος του μουσικού βίντεο στο «Billion Club», απλά εντείνει την ανυπομονησία για το επόμενο προσωπικό άλμπουμ της Queen Bey, το πρώτο μετά το πολύ επιτυχημένο «Lemonade» που κυκλοφόρησε το 2016.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker