kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί και φέτος

Οι χώρες που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους, ακολουθώντας διαφορετική πρακτική...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Με ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη θα πραγματοποιηθεί και φέτος ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Ραδιοτηλεοπτικής Ένωσης (EBU), ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί, λαμβάνοντας όμως υπόψη τις νέες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από την εμφάνιση και την εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι αντιπροσωπίες των χωρών που συμμετέχουν θα παρουσιάσουν τα τραγούδια τους ακολουθώντας τη συνηθισμένη πρακτική, όμως αντίθετα από κάθε άλλη φορά φέτος δεν πρόκειται να διαγωνιστούν ούτε να διεκδικήσουν κάποιο έπαθλο.

Ο οργανισμός μέσων μαζικής ενημέρωσης έλαβε αυτή την απόφαση ύστερα από την ακύρωση της Eurovision 2020, που κρίθηκε απαραίτητη λόγω της παγκόσμιας πανδημίας.

Οι διοργανωτές του θεσμού δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν ένα παρόμοιο με τα προηγούμενα χρόνια show, καθώς: «Είναι στο DNA του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision να συγκεντρώνει αντιπροσωπείες, καλλιτέχνες και χιλιάδες οπαδών σε ένα μέρος για την πραγματοποίηση αυτής της γιορτής του τραγουδιού. Δυστυχώς κάτω από αυτές τις ακραίες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε φέτος, η διοργάνωση της Eurovision: Shine A Light με διαφορετικό τρόπο όπως είναι απαραίτητο, δεν θα ήταν σύμφωνη με τις αξίες μας και την παράδοση της εκδήλωσης».

Για την πραγματοποίηση της φετινής διοργάνωσης, οι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους χωρίς να ταξιδέψουν, από την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου, σε ζωντανή μετάδοση με τη χρήση της τεχνολογίας.

Καλλιτέχνες που έχουν συμμετάσχει σε παλαιότερες διοργανώσεις θα εμφανιστούν επίσης από κάθε γωνιά της Ευρώπης στις 16 Μαΐου, για να ερμηνεύσουν γνωστές και αγαπημένες συνθέσεις προηγούμενων Eurovision Contest.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker