kiss-logo
Now playingCRAZY IN LOVE BEYONCE FEAT. JAY-Z
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία του Hall οf Fame 2020

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της τελετής εισαγωγής καλλιτεχνών στο Rock and Roll Hall οf Fame...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ανακοινώθηκε η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της τελετής εισαγωγής καλλιτεχνών στο θεσμό του Rock and Roll Hall οf Fame για το 2020.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό η τελετή θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαΐου, κρίθηκε όμως απαραίτητη η αναβολή της λόγω ανησυχιών για το ξέσπασμα του κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό η περίφημη διοργάνωση του θεσμού που αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη ηθική καταξίωση για κάθε καλλιτέχνη στη βιομηχανία της μουσικής, θα λάβει χώρα πολύ μετά το καλοκαίρι και συγκεκριμένα το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, στο συνεδριακό κέντρο Public Auditorium, στην πόλη Cleveland.

H τελετή θα μεταδοθεί σε ζωντανή κάλυψη από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

Η Whitney Houston, οι Depeche Mode, ο Notorious B.I.G., οι Nine Inch Nails, οι T. Rex και οι Doobie Brothers είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα που αναμένεται να ενταχθούν στη φετινή διοργάνωση.

Στην 35η κατά σειρά ετήσια διοργάνωση του Hall of Fame, στο πλευρό των συγκροτημάτων θα διακριθεί επίσης και ο βετεράνος παραγωγός, δημοσιογράφος και καλλιτεχνικός μάνατζερ, Jon Landau.

Όλοι οι εν ζωή προς ένταξη καλλιτέχνες αναμένεται να παραβρεθούν, ενώ όσοι δεν βρίσκονται πια στη ζωή αντιπροσωπεύονται συνήθως από έναν διάσημο καλλιτέχνη ή ένα μέλος της οικογένειάς τους που παραλαμβάνει το βραβείο προς τιμήν τους.

O επανασχεδιασμός της τελετής εισαγωγής αποτελεί ένα από τα πολλά περιστατικά αναβολής, σε μια σειρά από διοργανώσεις όλων των ειδών που επαναπροσδιορίσθηκαν για τους επόμενους μήνες, όταν καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχει υποχωρήσει το φαινόμενο της πανδημίας. 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker