kiss-logo
Now playingAIN'T NO SUNSHINE LIGHTHOUSE FAMILY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Θετικός στον κορονοϊό ο David Bryan των Bon Jovi

Ο κιμπορντίστας των Bon Jovi προχώρησε στην αποκάλυψη ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Είμαι σε καραντίνα εδώ και μια εβδομάδα και θα παραμείνω για μια ακόμα. Όταν αισθανθώ καλύτερα θα υποβληθώ ξανά σε τεστ για να σιγουρευτούμε ότι έχω αποβάλει τον άθλιο ιό».

Ο David Bryan, κιμπορντίστας των Bon Jovi προχώρησε στην αποκάλυψη ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο βραβευμένος μουσικός δεν διευκρίνισε αν γνωρίζει πώς προσβλήθηκε από την ασθένεια.

«Ήμουν άρρωστος για μια εβδομάδα αλλά αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Σας παρακαλώ να μη φοβάστε. Για έναν ιό πρόκειται, όχι για την πανούκλα» αναφέρει ο Bryan στο μήνυμα προς τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο David Bryan παροτρύνει με το μήνυμά του κάθε Αμερικανό να στηρίξει τον διπλανό του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ανθρωπότητα, και εύχεται η αβεβαιότητα να τερματιστεί σύντομα.

Στο μεταξύ όπως έχει γίνει γνωστό ο Jon Bon Jovi βρίσκεται επίσης στην οικία του στο Chicago, σε συνθήκες αυτο-απομόνωσης, όπως εκατομμύρια άλλοι πολίτες.

Ο Jon επικοινώνησε με τους φίλους του στο Instagram λέγοντας: «Hey Chicago! Άκουσα ότι τραγουδάμε και σκέφτηκα να ακολουθήσω».

Η ανάρτηση του τραγουδιστή των Bon Jovi συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να ερμηνεύει στην κιθάρα την επιτυχία του «Livin’ on a Prayer», αγαπημένο τραγούδι που εδώ στον 92,9 Kiss απολαμβάνουμε δυνατά:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker