kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

H Rihanna και το υπέρογκο ποσό δωρεάς

Μια μεγάλη οικονομική ενίσχυση προσφέρει η Rihanna για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας απειλής...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια μεγάλη οικονομική ενίσχυση αποφάσισε να προσφέρει η Rihanna για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας απειλής στην οποία έχει εξελιχθεί η επέλαση του κορονοϊού.

Η Rihanna ανακοίνωσε την πρόθεσή της να δεσμεύσει μέσω του Clara Lionel Foundation (CLF) το ποσό των πέντε εκατομμυρίων δολαρίων για την προσπάθεια ανακούφισης από τον κοροναϊό.

Η 32χρονη τραγουδίστρια γνωστοποίησε την απόφαση με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ανταποκριθήκαμε στο πρόβλημα της εξάπλωσης του κορονοϊού, δωρίζοντας το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ώστε να συμβάλλουμε στην ενίσχυση των κοινωνιών σε ιατρικά εφόδια, προστατευτικό ιατρικό εξοπλισμό και πρόσβαση σε τρόφιμα σε πολλές περιοχές του πλανήτη».

Ο Justine Lucas, διευθυντής του ιδρύματος, δήλωσε σχετικά με τη δωρεά: «Ποτέ στο παρελθόν δεν ήταν πιο σημαντική ή επείγουσα η προετοιμασία των περιθωριοποιημένων και υποεξυπηρετημένων κοινοτήτων - εκείνων που θα πληγούν περισσότερο από αυτή την πανδημία».

«Η δωρεά θα συμβάλει επίσης στην παροχή εξοπλισμού προστασίας για τους εργαζομένους στον τομέα της υγείας και στα εργαστήρια διαγνωστικής, στη δημιουργία και τη διατήρηση μονάδων εντατικής θεραπείας και στην επιτάχυνση της ανάπτυξης εμβολίων και άλλων θεραπειών. Η εκπαίδευση των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, η πρόληψη και η συγκράτηση των ιών σε χώρες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά του Covid-19 θα λάβουν επίσης χρηματοδότηση» ανέφερε ο εκπρόσωπος του οργανισμού.

Η Rihanna ίδρυσε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό το 2012 στη μνήμη της γιαγιάς και του παππού της, Clara και Lionel Braithwaite. Αρκετοί είναι οι αστέρες της μουσικής βιομηχανίας που έχουν συνεισφέρει εμπράκτως στην καταπολέμηση του Covid-19, μεταξύ των οποίων είναι επίσης η Ariana Grande και ο Kanye West, που έχουν καταθέσει τη δωρεά τους για το συγκεκριμένο σκοπό.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker