kiss-logo
On airΚΩΣΤΑΣ ΣΙΤΟΠΟΥΛΟΣ 05:00 - 07:00
Listen live on kiss

«Oι γυναίκες είναι το μέλλον» σύμφωνα με την Dua Lipa

«Οι γυναίκες είναι αναγκασμένες να δουλέψουν λίγο πιο σκληρά σε σχέση με τους άνδρες»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

«Οι γυναίκες είναι αναγκασμένες να δουλέψουν λίγο πιο σκληρά σε σχέση με τους άνδρες, προκειμένου να τις πάρουν στα σοβαρά».

Αυτή είναι η άποψη της Dua Lipa, η οποία τοποθετήθηκε πρόσφατα για το θέμα της ισότητας των φίλων μεταξύ άλλων.

Η Dua βρέθηκε στο στούντιο της Σουηδικής τηλεόρασης, καλεσμένη του δημοσιογράφου Fredrik Skavlan και της εκπομπής «Skavlan», και μίλησε για πολλά από τα θέματα που απασχολούν σήμερα τις σύγχρονες γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η νεαρή στιχουργός και τραγουδίστρια υπερασπίστηκε με σθένος την άποψη ότι όλα τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τους άνδρες, σε κάθε επίπεδο.

«Πιστεύω πως αν ήμουν άνδρας, όλα θα ήταν πιο εύκολα. Ούσα γυναίκα στη μουσική βιομηχανία, κάθε λέξη που λέω και καθετί που κάνω, ακόμα και το πιο ασήμαντο πρέπει να συνδεθεί με την προσωπική μου ζωή. Τα πάντα περνούν από αμφισβήτηση, ενώ αν ένας άνδρας παίζει πιάνο ή κιθάρα και γράφει τραγούδια, είναι αυταπόδεικτα άξιος καλλιτέχνης και έχει γράψει τα πάντα χωρίς βοήθεια».

Όπως αναφέρει η Lipa στη συνέντευξή της: «Είναι γεγονός. Εντούτοις εμείς οι γυναίκες δεν φοβόμαστε καθόλου να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά, καθώς αυτό είμαστε αναγκασμένες να κάνουμε σε όλη τη ζωή μας».

Η 24χρονη ερμηνεύτρια που πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο στούντιο άλμπουμ της με τίτλο «Future Nostalgia» στις 3 Απριλίου, δήλωσε επίσης υπερήφανη για τους γονείς της και για τα εφόδια με τα οποία την εξόπλισαν. Όπως είπε, ο πατέρας της Dukagjin και η μητέρα της Anesa έχουν περάσει πολλά, αλλά η αγάπη τους έχει επιζήσει. Έχουν κάνει βέβαια την καλύτερη δουλειά με την ανατροφή της και αποτελούν υπέροχο πρότυπο.

«Ο κόσμος όμως βιώνει μια τρέλα. Οι γυναίκες είναι πραγματικά το μέλλον. Πιστεύω πως αν δεν είσαι φεμινιστής, απλά είσαι σεξιστής. Η ιδέα μου περί φεμινισμού έχει σχέση με την ισότητα. Θέλω οι γυναίκες να έχουν ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση και τις ίδιες ευκαιρίες. Θέλω να κάνω οτιδήποτε μπορώ για να διδάξω τη νεότερη γενιά. Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω τη θέση μου για κάτι τόσο σπουδαίο, αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker