kiss-logo
Now playingKERNKRAFT 400 (A BETTER DAY) TOPIC FEAT. A7S
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

H κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου, το επόμενο βήμα της Lady Gaga

Οι προπαραγγελίες για το νέο βιβλίο «Channel Kindness» έχουν ήδη ξεκινήσει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η Lady Gaga ανακοίνωσε την πρόθεσή της να κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο.

Όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτηση στο Instagram μέσω του Ιδρύματος «Born This Way», το νέο βιβλίο έχει τίτλο «Channel Kindness: Stories of Kindness and Community».

Πρόκειται για μια ανθολογία συγγραμμάτων που αποτελείται από «εμψυχωτικές ιστορίες βασισμένες σε βιώματα νέων ανθρώπων», καθώς και «προσωπικές αναφορές για ψυχολογική ενδυνάμωση».

Όπως αναφέρεται στη σύνοψη του βιβλίου, κεντρικός ήρωας στη συλλογή μυθιστορημάτων είναι: «Ένας νεαρός συγγραφέας ο οποίος μόλις ανακάλυψε την πραγματική δύναμη της αυτοεκτίμησης, ύστερα από ψυχολογικές επιθέσεις που δέχτηκε από το περιβάλλον του στο σχολείο, ενώ ένας άλλος νεαρός αγωνίζεται για τα δικαιώματα των μελών της κοινότητας LGBTQ.

Την έκδοση του βιβλίου έχει αναλάβει το «Born This Way Foundation», ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2011 από την τραγουδίστρια και τη μητέρα της Cynthia Germanotta.

Η κυκλοφορία του βιβλίου έχει προγραμματιστεί για τις 22 Σεπτεμβρίου, αλλά οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

«Με μεγάλο ενθουσιασμό παρουσιάζουμε το βιβλίο Channel Kindness! Μπορείτε να προπαραγγείλετε τώρα, για να απολαύσετε τις ενθαρρυντικές ιστορίες των νεαρών αφηγητών μας. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και ανυπομονούμε να μοιραστούμε το βιβλίο μαζί σας» αναφέρεται σε ανάρτηση του Ιδρύματος.

Η Lady Gaga περιέγραψε το εγχείρημα ως: «Την ενσάρκωση των καθημερινών πράξεων καλοσύνης που προωθούν τις κοινότητες και δημιουργούν μια αίσθηση ελπίδας σε όλους μας».

Όπως συμπληρώνει η Lady: «Αν αυτές οι ιστορίες λειτουργήσουν ως έμπνευση για έστω και μια πράξη καλοσύνης, τότε έχουμε καταφέρει τον σκοπό μας. Αυτό δεν μπορούμε να το πετύχουμε μόνοι μας, αλλά αυτό το βιβλίο έρχεται για να μας δείξει ότι δεν είμαστε μόνοι».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker