kiss-logo
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Στο club του ενός δισεκατομμυρίου για μια ακόμα φορά η Sia

Έχει εννέα τραγούδια συνολικά, που ξεπερνούν το ένα δισ. σε ψηφιακές ακροάσεις...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Συμπλήρωσε εννέα τραγούδια η Sia, στο club των καλλιτεχνών που το αντικείμενο της δημιουργίας τους ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο σε ψηφιακές ακροάσεις.

Τα στοιχεία παρουσίασε η μη κερδοσκοπική ένωση Apra Amcos που αντιπροσωπεύει τα πνευματικά δικαιώματα τουλάχιστον 47.000 συνθετών, στιχουργών και παραγωγών μουσικής στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Η Sia Furler έχει καταφέρει με εννέα διαφορετικά τραγούδια της να πετύχει αυτή την τόσο σημαντική διάκριση, που την καθιστά σίγουρα την πιο παραγωγική και επιτυχημένη σύγχρονη τραγουδοποιό της συγκεκριμένης ηπείρου.

Ο σύλλογος Apra καθιέρωσε τη διάκριση πριν από ένα χρόνο, ως αναγνώριση της εξαιρετικής επιτυχίας των καλλιτεχνών που κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο ψηφιακές ακροάσεις για ένα τραγούδι τους.

Αρκετοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν πλησιάσει αυτό το επίπεδο επιτυχίας, ωστόσο η Sia κατάφερε να βρεθεί στη θέση αυτή με εννέα διαφορετικά τραγούδια μεταξύ των οποίων τα «Alive», «Diamonds», «Titanium» και φυσικά το «Cheap Thrills» που κυριάρχησε στο Billboard Hot 100 chart το 2016.

Μεταξύ των διακρίσεων που έχει στην κατοχή της η Sia, περιλαμβάνονται 12 βραβεια ARIA, 9 υποψηφιότητες για Grammy και ένα MTV Video Music Award.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker