kiss-logo
Now playingLOSE CONTROL TEDDY SWIMS
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Οι Kiss θα κρατούν απόσταση από τους οπαδούς τους

Οι Kiss ακύρωσαν τη συμφωνία που είχαν με οπαδούς τους για Meet And Greet...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Kiss ακύρωσαν χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τη συμφωνία που είχαν με κάποιους από τους οπαδούς τους για Meet And Greet.

Το συγκρότημα, που βρίσκεται σε περιοδεία αυτή την περίοδο, εμφανίστηκε στην πόλη του El Paso στο δυτικό Τέξας, στο κατάμεστο συναυλιακό venue Don Haskins Center, και αρνήθηκε να τηρήσει το σκέλος της συμφωνίας που παρείχε το προνόμιο στους πιο φανατικούς από τους οπαδούς τους, να απολαύσουν μερικά λεπτά δίπλα στα είδωλά τους.

Oι λίγοι και εκλεκτοί φανατικοί οπαδοί του συγκροτήματος, ήταν κάτοχοι του πακέτου εισιτηρίων VIP και η παροχή Meet And Greet ήταν μέρος της προσφοράς. Ενημερώθηκαν όλοι μέσω email ότι το συγκρότημα δεν επιθυμεί να φωτογραφηθεί ή να έρθει σε προσωπική επαφή με κανέναν από τους οπαδούς, σε όλη τη διάρκεια της υπόλοιπης περιοδείας.

Ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Doc McGhee αναφέρει στο email που έστειλε σε όλους τους κατόχους VIP εισιτηρίων: «Μέχρι τώρα έχουμε δώσει με τα meet and greet μας την ευκαιρία σε αρκετούς οπαδούς να βρεθούν κυριολεκτικά δίπλα στα μέλη των Kiss. Ύστερα από πολλές συζητήσεις με ειδικούς στο θέμα της εξάπλωσης του κορονοϊού, μας συμβούλεψαν να αναβάλουμε προσωρινά αυτές τις εκδηλώσεις, δεδομένου ότι στη διάρκεια της περιοδείας μας θα πρέπει να κάνουμε κάτι τέτοιο κάθε βράδυ με περισσότερους από εκατό οπαδούς μας».

Ο McGhee πάντως ξεκαθαρίζει ότι οι συναυλίες του συγκροτήματος θα συνεχιστούν ακολουθώντας πιστά το ανακοινωμένο πρόγραμμα της End of the Road Tour, και οι κάτοχοι των ειδικών εισιτηρίων θα έχουν την ευκαιρία να αποζημιωθούν με έξτρα χρόνο στα παρασκήνια, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η παγκόσμια περιοδεία των Kiss πάντως θα συνεχιστεί μέχρι και τον Ιούλιο του 2021, καθώς περιλαμβάνει 178 εμφανίσεις και καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα συναυλιών σε πόλεις της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης, της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker