kiss-logo
Now playingPOPULAR THE WEEKND,MADONNA,PLAYBOI CARTI
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

O Robbie Williams προετοιμάζεται για την καλύτερη εμφάνισή του

O Robbie είναι αποφασισμένος να κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Στην Αμερική ο Robbie Williams είναι ιδιαίτερα αγαπητός περισσότερο για τις δυο επιτυχίες του, «Angels» και «Millennium», που κυκλοφόρησαν στα τέλη της δεκαετίας του '90. Πρόκειται για τις δυο μεγαλύτερες επιτυχίες του σε αυτή την πλευρά του Ατλαντικού, αφού τα δυο τραγούδια κατάφεραν να φτάσουν στο Billboard Hot 100 chart, στις θέσεις 53 και 72 αντίστοιχα.

Στη Μεγάλη Βρετανία όμως, όπως και σε αρκετές χώρες της Ευρώπης, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά για τον Robbie. Τον περασμένο Δεκέμβριο, κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή των UK Album chart για 13η φορά, όντας ο μόνος solo artist που καταφέρνει κάτι τόσο σπουδαίο, εκτός από τον Elvis Presley.

Ο Williams προετοιμάζεται για μια σειρά 16 εμφανίσεων με τίτλο «Robbie Williams: Live in Las Vegas». Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Βρετανού καλλιτέχνη, η επιστροφή του στην «Sin City» είναι προγραμματισμένη με τον καλύτερο τρόπο.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο Pop Shop Podcast του Billboard, είναι αποφασισμένος να κερδίσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς οπαδούς ή επισκέπτες στις επερχόμενες εμφανίσεις του.

«Έχω προετοιμάσει ένα show, στο οποίο είτε με γνωρίζει κάποιος είτε όχι, θα περάσει τέλεια. Θα διασκεδάσει ο καθένας και μάλιστα θα γνωρίζει όλα τα τραγούδια. Θέλω όσοι δεν έχουν βρεθεί ξανά σε συναυλία μου να περάσουν υπέροχα και να μην αισθανθούν βαρεμάρα ούτε για ένα λεπτό».

Όταν ο Robbie είχε εμφανιστεί ξανά στο Λας Βέγκας, στο Encore Theatre για 16 συναυλίες και πάλι, υπήρχαν παράπονα από μια μερίδα του κοινού, καθώς δεν ήξεραν πολλά από τα τραγούδια του setlist.

Αυτή τη φορά πάντως, ο Williams είναι αποφασισμένος για «την καλύτερη εμφάνιση της ζωής του». «Προσθέτω περισσότερα από τα δικά μου τραγούδια, τα πιο γνωστά από αυτά, μαζί με γνωστές και αγαπημένες διασκευές. Λυπάμαι πολύ για τα σχόλια των δυσαρεστημένων την προηγούμενη φορά. Θα κάνω ό,τι μπορώ ώστε να διασκεδάσουν πραγματικά όλοι, διότι στο τέλος της ημέρας αυτή είναι η δουλειά μου. Είναι μέρος της δουλειάς μου το να ευχαριστήσω τους πάντες, και αυτό κάνω».

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker