kiss-logo
Now playingJUST LIKE A PILL PINK
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την περιοδεία της η Madonna

Θύμα των εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού είναι και η Madonna...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Θύμα των εκτάκτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού είναι από χτες και η Madonna.

Η «βασίλισσα της ποπ» είχε σχεδόν ολοκληρώσει την περιοδεία της, με εξαίρεση τις δυο τελευταίες συναυλίες που θα πραγματοποιούσε στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, στις 10 και 11 Μαρτίου.

Οι δυο τελευταίες ημερομηνίες της «Madame Χ Τour» ακυρώθηκαν αναγκαστικά και χωρίς προειδοποίηση λόγω νέων περιορισμών στις δημόσιες συγκεντρώσεις για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού COVID-19.

«Ακολουθώντας τις επίσημες οδηγίες της Αστυνομίας που ανακοινώθηκαν σήμερα το πρωί και επιβάλουν την απαγόρευση της διεξαγωγής όλων των εκδηλώσεων που συγκεντρώνουν περισσότερα από 1000 άτομα, η Live Nation βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την ακύρωση των δυο τελευταίων συναυλιών της Madame X» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της Madonna.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο εμφανίσεις στο Παρίσι είχαν αναβληθεί ήδη μια φορά στο πρόσφατο παρελθόν, καθώς όπως είχε γίνει γνωστό η 61χρονη τραγουδίστρια είχε αναγκαστεί να ακυρώσει τις προγραμματισμένες συναυλίες της λόγω τραυματισμού.

«Μόνο αν τα γόνατα δεν πονούσαν και τα δάκρυα δεν είχαν ποτέ λόγο να τρέξουν από τα μάτια, αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι έτσι» είχε δηλώσει η Madonna με ποιητική διάθεση, ενημερώνοντας τους πιστούς της φίλους στο Instagram.

Οι επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορονοϊού έχουν φέρει πολλούς διοργανωτές, καλλιτέχνες και οπαδούς σε απόγνωση, καθώς πολλές ανακοινωμένες συναυλίες αλλά και μεγάλα φεστιβάλ οδηγούνται σε αναβολή επ' αόριστο ή και σε οριστική ακύρωση, με απρόβλεπτες οικονομικές και άλλου είδους συνέπειες.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker