kiss-logo
On airΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ 15:00 - 18:00
Listen live on kiss

Σε εγχείρηση υποβλήθηκε ο τραγουδιστής των Scorpions

«Medical Emergency» επικαλέστηκαν οι διοργανωτές για την ακύρωση της συναυλίας...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Οι Scorpions αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την εμφάνισή τους στην Αυστραλία, λόγω προβλημάτων υγείας.

«Medical Emergency» επικαλέστηκαν οι διοργανωτές για την ακύρωση της κοινής εμφάνισης Scorpions και Whitesnake στο εκθεσιακό κέντρο Brisbane του Σίδνεϊ στην Αυστραλία.

Οι βετεράνοι του heavy metal είχαν προγραμματίσει μια σειρά τριών εμφανίσεων στο ανατολικό σκέλος της περιοδείας τους στην Αυστραλία.

Οι Scorpions ολοκλήρωσαν την πρώτη από τις τρεις συναυλίες, πραγματοποιώντας μια απόλυτα επιτυχημένη συναυλία στο Rod Laver Arena της Μελβούρνης, όταν η εταιρία τους αναγκάστηκε να προχωρήσει στην αναβολή και την ακύρωση των δυο επόμενων συναυλιών.

Παράλληλα με την Live Nation, ο frontman των Scorpions ενημέρωσε τους φίλους και οπαδούς του με ανάρτηση στα social media.

Ο Klaus Meine μοιράστηκε με τους φίλους του μια φωτογραφία του από το νοσοκομείο της Μελβούρνης, ύστερα από εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε για αφαίρεση πέτρας στα νεφρά.

«Δέχτηκα μια πολύ επίπονη επίθεση στον οργανισμό μου. Τώρα βρίσκομαι στα καλύτερα χέρια, αλλά αμφιβάλω πολύ αν θα μπορώ να σταθώ ξανά στα πόδια μου πριν από μια εβδομάδα τουλάχιστον» αναφέρει χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής των Scorpions.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το ροκ συγκρότημα χρειάστηκε να ακυρώσει μια προγραμματισμένη εμφάνιση στο Σίδνεϊ, λόγω προβλημάτων υγείας. Τον Νοέμβριο του 2018 οι Γερμανοί εκπρόσωποι του ροκ, στη διάρκεια μιας περιοδείας με τους Def Leppard, ακύρωσαν την εμφάνισή τους στο ICC Sydney Theatre όταν ο Meine έχασε προσωρινά τη φωνή του.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker