kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Νέο άλμπουμ από τον David Bowie

Το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ διατίθεται ήδη online
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Το νέο άλμπουμ του David Bowie έχει τίτλο ''Blackstar'' και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία.

Το νέο δισκογραφικό εγχείρημα του ''Λευκού Δούκα'' της μουσικής πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 8 Ιανουαρίου 2016 από τη δισκογραφική Iso/RCA, τόσο σε ψηφιακή μορφή, όσο και σε μορφή CD και LP.

Το πρώτο single από το επερχόμενο άλμπουμ διατίθεται online ήδη μάλιστα από τις 20 Νοεμβρίου.

 

Το πλούσιο ιστορικό του David Bowie περιλαμβάνει πωλήσεις άνω των 130 εκατομμυρίων, σε συνδυασμό με μια πλούσια συνεισφορά στο χώρο της τέχνης, της μόδας και της μουσικής γενικότερα.

Στη διάρκεια της μακρόχρονης πορείας του έχει εμφανιστεί σε δεκάδες sold out στάδια, ενώ στο ενεργητικό του έχει καταγράψει ρεκόρ εισιτηρίων ανά τον κόσμο.

Το όνομά του άλλωστε βρίσκεται στη θέση 39, στη λίστα με τους 100 σπουδαιότερους ροκ καλλιτέχνες όλων των εποχών, σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone.

Από τον Ιανουάριο του 1996 κατέχει μια εξέχουσα θέση στο Rock and Roll Hall of Fame, ενώ τον Ιούνιο του 2013 ανακηρύχθηκε τιμητικό μέλος του Science Fiction and Fantasy Hall of Fame.

Σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, το άλμπουμ Blackstar αναμένεται να παραπέμπει συνθετικά στις πρώτες ηχογραφήσεις του Bowie από την εποχή του krautrock, και μάλλον θα είναι ''ότι πιο παράξενο έχουμε ακούσει από αυτόν μέχρι σήμερα''.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση, μέσα από τα πρώτα video που κυκλοφόρησαν.

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker