kiss-logo
Now playingBEGGIN MANESKIN
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 05:00
Listen live on kiss

Επιστρέφουν τελικά «Τα Φιλαράκια» στη μικρή οθόνη

Η πολυσυζητημένη επανασύνδεση της πιο αγαπημένης παρέας, είναι επιτέλους γεγονός...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Η πολυσυζητημένη επανασύνδεση της πιο αγαπημένης παρέας «Friends», είναι επιτέλους γεγονός.

Το reunion είναι επιβεβαιωμένο, και μάλιστα με τον πιο επίσημο τρόπο, αρχικά από τα στελέχη του συνδρομητικού καναλιού HBO Max.

Στον επίσημο λογαριασμό του HBO Max στο Instagram διαβάζουμε ότι: «Βλέπετε εδώ αυτούς που συναντήθηκαν ξανά όλοι μαζί. Οι πρωταγωνιστές της σειράς Friends, επανασυνδέονται αποκλειστικά για το ΗBO Max».

Τα μέλη της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, ο Matthew Perry, ο David Schwimmer και ο Matt LeBlanc, επιβεβαιώνουν επίσης την είδηση με τη σειρά τους, μέσα από τα social media.

Τα γυρίσματα για την επανασύνδεση θα πραγματοποιηθούν στο στούντιο της Warner Bros, στην πόλη Burbank στο Λος Άντζελες και την παραγωγή θα αναλάβουν όπως πάντα οι David Crane και Martha Kauffman.

Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Ben Winston και σύμφωνα με την ενημέρωση, το ΗBO θα αναρτήσει όλα τα επεισόδια και των δέκα κύκλων, στη συγκεκριμένη πλατφόρμα ειδικά για τους συνδρομητές του.

Η είδηση της επανασύνδεσης έγινε γνωστή με μεγάλο ενθουσιασμό από τους φίλους της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, ωστόσο τον περασμένο Νοέμβριο, ο δημοσιογράφος Stuart Heritage της Guardian είχε γράψει: «Μια νέα προσπάθεια, με μοναδικό σκοπό το κέρδος, απλά θα υποβαθμίσει αυτό που ήταν η σειρά κάποτε».

Είναι επίσης γεγονός ότι στο παρελθόν η Jennifer Aniston είχε δηλώσει αναφορικά με τη φημολογία: «Μια πιθανή επανασύνδεση δεν πρόκειται να είναι ούτε κατά διάνοια τόσο καλή όσο αυτό που ήταν, οπότε για ποιο λόγο να συμβεί;».

Πάντως, όπως αναφέρουν πηγές της Wall Street Journal, η αμοιβή του κάθε πρωταγωνιστή θα πλησιάζει τα 2,5 ως τρία εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάιο.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker