kiss-logo
Now playingFROZEN MADONNA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Hall of Fame ο Pharrell Williams

To Rock and Roll Hall of Fame Foundation ανακοίνωσε σήμερα πέντε νέα μέλη...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

To Rock and Roll Hall of Fame Foundation ανακοίνωσε στη Νέα Υόρκη σήμερα πέντε νέα μέλη, που εντάσσονται στο Διοικητικό του Συμβούλιο.

Όπως ανακοινώθηκε από το Ίδρυμα, ο Pharrell Williams είναι ένας από τους πέντε που θα συμμετέχουν στις αποφάσεις του συμβουλίου στο εξής και θα διαμορφώνουν με τις αποφάσεις τους την εξέλιξη της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Τα υπόλοιπα νέα μέλη του συμβουλίου είναι: η Michele Anthony (αντιπρόεδρος της Universal Music Group), η Jody Gerson (πρόεδρος της Universal Music Publishing), η Pam Kaufman (πρόεδρος της ViacomCBS Consumer Products) και ο Jon Platt (πρόεδρος της SONY/ATV Music Publishing).

Ο John Sykes, πρόεδρος του Rock and Roll Hall of Fame Foundation καλωσόρισε τα νέα μέλη του οργανισμού, δηλώνοντας: «Αισθανόμαστε τόσο τυχεροί όσο και τιμώμενοι που υποδεχόμαστε στο συμβούλιό μας αυτούς τους δημιουργικούς ηγέτες στον τομέα τους, από το χώρο της μουσικής και της ψυχαγωγίας. Ο καθένας τους φέρνει στο Διοικητικό Συμβούλιο βαθιά εμπειρία και εκτενή γνώση της μουσικής, σημαντικά στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να συνεχίσουμε τη δράση μας ως ένα πραγματικό πολιτιστικό ίδρυμα».

Όπως είναι γνωστό, τα μέλη του συμβουλίου είναι επιφορτισμένα με την εξέταση του αιτήματος για ένταξη, των σπουδαιότερων εκπρόσωπων της βιομηχανίας της μουσικής, στο περίφημο Rock and Roll Hall of Fame, μια διάκριση που αποτελεί την ύψιστη τιμή στη ζωή κάθε καλλιτέχνη η συγκροτήματος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού: «Τα νέα μέλη θα συμβάλλουν στην αποστολή του Ιδρύματος. Θα συνεχίσουμε να διδάσκουμε και να εμπνέουμε μέσα από τη δύναμη του rock and roll, αναγνωρίζοντας τον ανεξίτηλο ρόλο της ροκ μουσικής στη σύγχρονη ζωή και τον πολιτισμό».

Η τελετή ένταξης του φετινού Hall of Fame θα πραγματοποιηθεί στο Public Auditorium του Cleveland στο Ohio, στις 2 Μαΐου.

Υποψήφιοι προς ένταξη για το 2020 είναι οι Depeche Mode, οι Doobie Brothers, η Whitney Houston, οι Nine Inch Nails, ο Notorious B.I.G. και οι T. Rex.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker