kiss-logo
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Ο Bradley Cooper ερμηνεύει Bee Gees στη μεγάλη οθόνη

Τον Barry Gibb των Bee Gees θα ενσαρκώσει ο Bradley Cooper για τις ανάγκες της έβδομης τέχνης...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Τον Barry Gibb των Bee Gees θα ενσαρκώσει ο Bradley Cooper για τις ανάγκες της έβδομης τέχνης.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Bradley Cooper επιστρέφει στον κινηματογράφο μέσα από μια βιογραφική ταινία με θέμα τη ζωή και το έργο του περίφημου συνθέτη, διευθυντή ορχήστρας και πιανίστα, Leonard Bernstein που απεβίωσε το 1990. Ο Bernstein υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους διευθυντές ορχήστρας, με παγκόσμια αναγνώριση. Κατάφερε να αφήσει για πάντα τη σφραγίδα του ως διευθυντής της Φιλαρμονικής της Νέας Υόρκης και συνθέτης εμβληματικών έργων όπως τα «West Side Story», «Peter Pan», «Candide» και αρκετών άλλων.

Ο Cooper έχει εξασφαλίσει ήδη τα πνευματικά δικαιώματα, ενώ έχει επίσης αναλάβει την παραγωγή, τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τη σκηνοθεσία της ταινίας που θα προβληθεί σε συνδρομητικό κανάλι.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ύστερα από την επιτυχία των βιογραφικών ταινιών «Bohemian Rhapsody» και «Rocketman», των Queen και Elton John αντίστοιχα, ο παραγωγός και σεναριογράφος Anthony McCarten έχει προσεγγίσει τον Bradley Cooper για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην ταινία που αφηγείται τη ζωή και το έργο των Bee Gees.

Με το σκηνοθετικό του ντεμπούτο για την ταινία «Α Star Is Born» άλλωστε, ο Cooper έλαβε τις καλύτερες κριτικές και προτάθηκε για βραβείο Όσκαρ, ενώ βραβεύτηκε από την Ακαδημία Κινηματογράφου για την ερμηνεία του στο μουσικό θέμα της ταινίας.

Ο Bradley Cooper έχει επιλεχθεί για το ρόλο του Sir Barry Gibb, του μοναδικού από τους αδελφούς Gibb που είναι εν ζωή. Το συγκρότημα των Bee Gees, που δημιουργήθηκε το 1958 είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα στην ιστορία της μουσικής, ενώ ο Barry κατέχει σύμφωνα με το βιβλίο Γκίνες τον τίτλο του δεύτερου πιο επιτυχημένου συνθέτη όλων των εποχών, μένοντας πίσω μόνο από τον Paul McCartney των θρυλικών Beatles.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker