kiss-logo
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Rihanna συνεργάζεται με τον Pharrell Williams για το νέο της άλμπουμ

Είμαι ενθουσιασμένη. Είναι κάποιος με τον οποίο ήθελα να συνεργαστώ εδώ και πολύ καιρό...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

H Rihanna συνεργάζεται με τον Pharrell Williams για την παραγωγή του επερχόμενου στούντιο άλμπουμ της.

Η διαδικασία της συγκέντρωσης όλου του υλικού για το επόμενο, ολοκληρωμένο μουσικό βήμα συνεχίζεται, όπως επιβεβαίωσε σήμερα για μια ακόμα φορά η τραγουδίστρια από την Καραϊβική.

Στην ερώτηση για το πώς σκοπεύει να γιορτάσει την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου, η Rihanna αποκάλυψε ότι εργάζεται για την κυκλοφορία του follow-up άλμπουμ του «Anti» που ηχογραφήθηκε το 2016, απαντώντας: «Θα βρίσκομαι στο στούντιο. Είμαι πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη. Δεν μπορώ να αποκαλύψω το όνομα του ανθρώπου με τον οποίο θα εργάζομαι, αλλά είναι κάποιος με τον οποίο ήθελα να συνεργαστώ εδώ και πολύ καιρό».

Ύστερα από συνεχείς ερωτήσεις, η Riri αναγκάστηκε τελικά να υποκύψει στην πίεση του δημοσιογράφου: «Εντάξει, θα σας πω. Πρόκειται για τον Pharrell».

Καθώς πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία του ένατου κατά σειρά στούντιο άλμπουμ, η Rihanna δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Tonight ότι της αρέσει να «ανταγωνίζεται» τους οπαδούς της όταν πρόκειται για καθυστερήσεις άλμπουμ.

«Μου αρέσει να ανταγωνίζομαι τους οπαδούς μου λιγάκι. Φυσικά με ανταγωνίζονται και εκείνοι επίσης. Οπότε τους το επιστρέφω»...

Προς το παρόν, η Rihanna δεν έχει ανακοινώσει ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο άλμπουμ της, αν και έχει γίνει γνωστό από προηγούμενες δημοσιεύσεις στα social media, ότι οι βασικές επιρροές του θα είναι από το χώρο της χορευτικής μουσικής και της reggae.

Τον περασμένο Ιανουάριο πάντως, η διάσημη τραγουδίστρια διέψευσε τις φήμες ότι έχει προσκαλέσει τον Shaggy για να συμμετάσχει στο άλμπουμ της.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker