kiss-logo
Now playingILLUSION (KISS INTRO) DUA LIPA
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

H Dua Lipa αποκαλύπτει τα πάντα για το νέο της άλμπουμ

Μέσα από μια τηλεοπτική συνέντευξη, η Dua Lipa παραθέτει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το νέο της άλμπουμ...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μέσα από μια τηλεοπτική συνέντευξη, η Dua Lipa παραθέτει όλες τις λεπτομέρειες και απαντάει στις απορίες σχετικά με το νέο της άλμπουμ.

Το δεύτερο κατά σειρά, πολυαναμενόμενο στούντιο άλμπουμ της Dua, με τίτλο «Future Nostalgia» πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020.

Η Lipa αποδεικνύει με την πορεία της στη δισκογραφία μέχρι σήμερα, ότι ηγείται μιας ομάδας νέων κοριτσιών που εκφράζουν τη σύγχρονη powerhouse pop μουσική, καθιστώντας την όλο και πιο mainstream.

Το νέο άλμπουμ είναι ένα από τα καλύτερα δείγματα σύγχρονης ποπ μουσικής, κάτι που αποτυπώνεται και στα πρώτα σινγκλ που κυκλοφόρησαν ήδη.

«Αυτό που ήθελα ήταν πραγματικά να βγω από τη ζώνη ασφαλείας μου και να προκαλέσω τον εαυτό μου ώστε να δημιουργήσω καλή μουσική, αντάξια των αγαπημένων μου κλασικών ποπ τραγουδιών, αλλά που να μπορεί να ακούγεται εξίσου φρέσκια και μοναδική. Για το νέο μου άλμπουμ έχω εμπνευστεί από πολλούς καλλιτέχνες, οπως για παραδειγμα τους: Gwen Stefani, Madonna, Moloko, Blondie και Outkast».

Στη συνέντευξη που παρέθεσε στην εκπομπή «The One Show» του BBC, καθισμένη δίπλα στον θρυλικό ηθοποιό Al Pacino, η Dua ανέλυσε τη δημιουργική διαδικασία της παραγωγής του νέου άλμπουμ λέγοντας: «Αισθανόμουν πολύ πιο σίγουρη για αυτό το άλμπουμ. Στάθηκα πραγματικά στα πόδια μου χωρίς να φοβάμαι ότι μπορεί να φανώ ευάλωτη. Ήθελα να γράψω ένα είδος μουσικής που ένιωθα ότι δεν ακούγεται στο ραδιόφωνο. Αισθάνθηκα ότι θα μπορούσα να ωριμάσω ως άνθρωπος, κάνοντας κάτι διαφορετικό και κάτι που ουσιαστικά με φοβίζει».

Τέλος, όπως αναφέρει η Dua Lipa, υπήρχαν πολλά νέα τραγούδια που της άρεσαν αλλά δεν μπήκαν τελικά στο άλμπουμ, όπως επίσης και αρκετές συνεργασίες με αγαπημένους μουσικούς, τις οποίες επέλεξε να μην τις συμπεριλάβει σε αυτή τη φάση, αλλά που σίγουρα θα μπορέσουμε να απολαύσουμε στο προσεχές μέλλον.

Το «Future Nostalgia» περιλαμβάνει τους εξής τίτλους

1. Future Nostalgia
2. Don’t Start Now
3. Cool
4. Physical
5. Levitating
6. Pretty Please
7. Hallucinate
8. Love Again
9. Break My Heart
10. Good in Bed
11. Boys Will Be Boys.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker