kiss-logo
Now playingUNWRITTEN (EDIT) NATASHA BEDINGFIELD
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 00:00 - 23:50
Listen live on kiss

Δείτε την καταπληκτική ερμηνεία του Charlie Puth, προς τιμήν του Kobe Bryant

Ο Charlie Puth συγκίνησε με την ερμηνεία του, τιμώντας τη μνήμη του Bryant...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

O Charlie Puth και ο Wiz Khalifa εμφανίστηκαν στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ των ομάδων Los Angeles Lakers και Portland Trail Blazers, ερμηνεύοντας την επιτυχία τους «See you Again», σε μια συγκινητική απόδοση, στη μνήμη του Kobe Bryant.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του κορυφαίου αθλητή, σόκαρε όλο τον κόσμο και απασχόλησε τα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης.

Ο Kobe Bryant, είχε εμφανιστεί πολλές φορές στο Staples Center του Λος Άντζελες με την ομάδα του, και η σύνθεση των Puth και Khalifa ήταν ο πιο κατάλληλος τρόπος για να τιμήσουν οι δυο σημαντικοί καλλιτέχνες τη μνήμη του σπουδαίου μπασκετμπολίστα που υπήρξε αρχηγός των L.A. Lakers και μέλος της ομάδας για 20 χρόνια.

Ο Charlie Puth συγκίνησε με την ερμηνεία του όλους όσους έδωσαν το παρών στο κατάμεστο Staples Center, τιμώντας τη μνήμη του Bryant.

Ο Puth και ο Khalifa έγραψαν το τραγούδι το 2015, για τις ανάγκες του soundtrack της δημοφιλούς ταινίας Furious 7. Το τραγούδι αποτελεί βέβαια φόρο τιμής στο νεαρό ηθοποιό Paul Walker που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το Νοέμβριο του 2013 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία.

Να θυμίσουμε ότι ο θρύλος του ΝΒΑ έχασε τη ζωή του στις 27 Ιανουαρίου, όταν το ελικόπτερο στο οποίο βρισκόταν συνολικά εννέα άτομα για να παραβρεθούν σε ένα τουρνουά μπάσκετ, προσέκρουσε στο έδαφος με τραγικά αποτελέσματα.

Οπαδοί από όλο τον κόσμο θρήνησαν για τον πρόωρο θάνατο σε αρκετές τελετές που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις από το Los Angeles μέχρι και τη Philadelphia, όπου γεννήθηκε ο Bryant.

 

Δείτε τη συγκινητική ερμηνεία των Wiz Khalifa και Charlie Puth, προς τιμήν του πρόωρα χαμένου αθλητή:

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker