kiss-logo
Now playingSOBER PINK
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Mε νέο άλμπουμ ο Justin Bieber ύστερα από πέντε χρόνια αναμονής

Το πέμπτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ έχει τίτλο «Changes» και σύμφωνα με τον Justin...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Tην κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ ανακοίνωσε ο Justin Bieber.

Πρόκειται για το follow-up του άλμπουμ «Purpose», που κυκλοφόρησε το 2015 σε συμπαραγωγή των Bieber, Usher, Ed Sheeran και άλλων.

Το άλμπουμ είχε καταφέρει να φτάσει μέχρι την κορυφή του US Billboard 200, καθώς είχε καταγράψει πωλήσεις άνω των 522.000 αντίτυπων στη διάρκεια της πρώτης μόνο εβδομάδας από την κυκλοφορία του.

Το νέο, πέμπτο κατά σειρά στούντιο άλμπουμ έχει τίτλο «Changes» και σύμφωνα με τον Justin θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου από την RBMG/Def Jam Records.

To δεύτερο single, με τίτλο «Get Me», έχει κυκλοφορήσει ήδη. Στα φωνητικά συμμετέχει η προτεινόμενη για Grammy R&B και Hip-Hop τραγουδίστρια, Kehlani.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η Kehlani πρόκειται να εμφανιστεί σε κάποιες από τις ημερομηνίες της νέας περιοδείας για την προώθηση του άλμπουμ «Changes», όπως επίσης και ο ράπερ Jaden Smith, γιος του διάσημου Will Smith.

Πριν από 20 μέρες ωστόσο, ο Bieber αποκάλυψε ότι πάσχει από τη νόσο του Lyme, τα συμπτώματα της οποίας μοιάζουν με εκείνα της απλής γρίπης αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν ακόμα μυοσκελετικού, ψυχιατρικού και άλλου τύπου συμπτώματα. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων βέβαια, η νόσος θεραπεύεται με αντιβιοτικά.

«Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα», ανέφερε ο Justin σε λογαριασμό του στα social media, απαντώντας στα σχόλια χρηστών που του καταλογίζουν εθισμό σε διάφορες ουσίες, κατάχρηση αλκοόλ και άλλα.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker