kiss-logo
Now playingBREATHLESS DAN WILSON
On airKiss Music Non Stop, με 55 λεπτά 90s to Now κάθε ώρα 21:00 - 23:50
Listen live on kiss

Μεταφέρεται στην οθόνη η ιστορία των Kiss

«Θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να μας δει με τα δικά του μάτια»...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο των Kiss, βρίσκεται ήδη σε διαδικασία παραγωγής, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Οι Kiss σκέφτηκαν να πρωτοτυπήσουν προσκαλώντας κάθε πιστό φίλο και οπαδό που μπορεί να έχει στην κατοχή του φωτογραφικό ή άλλου είδους αδημοσίευτο υλικό, να το προσκομίσει ώστε να συμπεριληφθεί στο ντοκιμαντέρ.

Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Kisstory», και σύμφωνα με τον προγραμματισμό αναμένεται να είναι έτοιμο προς προβολή το φθινόπωρο του 2020. Ο ευρηματικός τίτλος του ντοκιμαντέρ έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν, για ένα βιβλίο που εκδόθηκε από το συγκρότημα το 1995.

Το συγκρότημα έδωσε μάλιστα στη δημοσιότητα μια λίστα με συγκεκριμένα πράγματα που μπορούν να προσκομίσουν οι οπαδοί για το ντοκιμαντέρ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των παραγωγών του φιλμ: «Το συγκρότημα ζητά τη βοήθειά σας, καθώς αυτό θα είναι το απόλυτο ντοκιμαντέρ για το έργο και τη μουσική των Kiss. Αλλά για να καταφέρουμε να φτιάξουμε το φιλμ που σας αξίζει, ξεκινάμε ένα παγκόσμιο κυνήγι αναζητώντας σπάνια αντικείμενα ή ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα υλικό από δημόσιες εμφανίσεις του συγκροτήματος».

Συγκεκριμένα οι παραγωγοί του συγκροτήματος αναζητούν κάθε είδους οπτικό υλικό, όπως φωτογραφίες ή βίντεο από εμφανίσεις επί σκηνής ή από τα παρασκήνια της περιόδου των 70's, ή ακόμα και αποκαλυπτικές εικόνες στις οποίες τα μέλη του συγκροτήματος προσπαθούν να αποκρύψουν την ταυτότητά τους.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το συγκρότημα: «Θέλουμε να βοηθήσουμε τον κόσμο να μας δει με τα δικά του μάτια. Μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να γίνετε για πάντα μέρος της κληρονομιάς των Kiss».

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker