kiss-logo
Now playingBOULEVARD OF BROKEN DREAMS GREEN DAY
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Oι Guns N' Roses έχουν έτοιμο υλικό προς ηχογράφηση

Tο συγκρότημα έχει ήδη νέο υλικό στη διάθεσή του και μάλιστα έχει προχωρήσει σε αρκετές ηχογραφήσεις...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Έχουν περάσει περισσότερα από δέκα χρόνια από την τελευταία στούντιο κυκλοφορία των Guns N' Roses, και σύμφωνα με τον Slash αυτό οφείλεται κυρίως στην τεράστια μεταβολή της μουσικής βιομηχανίας στο διάστημα που μεσολάβησε.

Παρά το γεγονός ότι έχει υπάρξει εξαιρετικά παραγωγικός ως σόλο καλλιτέχνης στη διάρκεια του 20ετούς διαζυγίου του από το συγκρότημα, ο Slash αποκαλύπτει στο περιοδικό Guitar μέσω της συνέντευξής του, ότι η μπάντα επεξεργάζεται ακόμα τα νέα δεδομένα και τις εξελίξεις στη μουσική βιομηχανία.

Σύμφωνα με τον κιθαρίστα των G N' R, το συγκρότημα έχει ήδη νέο υλικό στη διάθεσή του και μάλιστα έχει προχωρήσει σε αρκετές ηχογραφήσεις.

«Γενικά συμβαίνουν αρκετά πράγματα. Δεν υπάρχει ακόμα οριστική απάντηση σχετικά με το χρονοδιάγραμμα, και θα μείνω σε αυτά προς το παρόν», δηλώνει ο Slash στο μουσικό περιοδικό.

«Υπάρχει έτοιμο υλικό και ολοκληρωμένες ηχογραφήσεις. Αλλά το ζήτημα είναι ποια διαδικασία θα επιλέξουμε. Πώς θέλουμε να προχωρήσουμε; Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι τι ακριβώς θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια».

Ύστερα από τις επισημάνσεις σχετικά με τις αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο κυκλοφορεί η μουσική στα τελευταία δέκα χρόνια που μεσολάβησαν από το 2008 όταν κυκλοφόρησε το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο «Chinese Democracy», ο Slash συμπλήρωσε: «Υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που αποφάσισαν να γράψουν μουσική και να την κυκλοφορήσουν με τον παραδοσιακό τρόπο. Αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι που πραγματικά δε γνωρίζουν τι σημαίνει να αγοράζεις ένα δίσκο πια».

Η απροθυμία της μπάντας να επιστρέψει ξανά στην περιπέτεια των μουσικών chart μοιάζει πάντως να είναι κατανοητή. Σε κάθε περίπτωση, οι Guns N' Roses δεν έχουν ανάγκη να κυκλοφορήσουν νέα μουσική για να πουλήσουν εισιτήρια στις περιοδείες τους, ούτε χρειάζονται τα δισκοπωλεία για να προσελκύσουν νέους οπαδούς.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker