kiss-logo
On airΚΙΚΗ ΜΗΛΙΔΟΥ 12:00 - 15:00
Listen live on kiss

Το 2020 μπορεί να είναι η χρονιά της Adele

H Adele αποφάσισε επιτέλους να επιστρέψει με ένα νέο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ που ηχογράφησε η Adele.

Με την κυκλοφορία του «25», η διάσημη τραγουδίστρια κατάφερε το 2015 να παραμείνει στην επικαιρότητα και φυσικά να διεκδικήσει μια σημαντική θέση στα chart επιτυχιών.

Ύστερα από πέντε χρόνια απουσίας από τη δισκογραφία, η Adele αποφάσισε επιτέλους να επιστρέψει με ένα νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στη διάρκεια του 2020.

Την είδηση επιβεβαιώνει ο μάνατζερ της τραγουδίστριας που ξεκίνησε από το Tottenham για να κατακτήσει τον κόσμο.  

Σύμφωνα με τη συνέντευξη του Jonathan Dickins του πρακτορείου WME, που εκπροσωπεί την Adele μεταξύ άλλων κορυφαίων καλλιτεχνών, το follow up άλμπουμ του «25» θα κυκλοφορήσει «το συντομότερο δυνατόν».

Όπως μας θυμίζει το μουσικό περιοδικό Music Week, η Adele είχε αντιμετωπίσει δύσκολες στιγμές στη διάρκεια του προηγούμενου έτους, κυρίως λόγω του διαζυγίου με το σύζυγό της Simon Konecki.

«Για πρώτη φορά τα τελευταία δέκα χρόνια νιώθω τον κόσμο γύρω μου και μπορώ να κοιτάξω ψηλά. Ένα νέο άλμπουμ ίσως είναι στο δρόμο και έρχεται σύντομα. Ετοιμαστείτε για ένα drum n bass δίσκο αντίθετα με τις προσδοκίες σας», δηλώνει η αγαπημένη Adele, που πρόσφατα δημιούργησε αίσθηση με τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker