kiss-logo
Now playingWHAT A FEELING GLOBAL DEEJAYS
On airΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΥΡΙΩΤΗΣ 07:00 - 10:00
Listen live on kiss

Η Billie Eilish ερμηνεύει το θέμα της νέας ταινίας James Bond

Μια από τις δημοφιλέστερες pop star επιλέχθηκε το θέμα της νέας ταινίας James Bond...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Μια από τις δημοφιλέστερες pop star της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας, επιλέχθηκε για να ερμηνεύσει το θέμα της νέας ταινίας James Bond.

Η ηλικίας 18 ετών τραγουδίστρια και τραγουδοποιός από το Λος Άντζελες, είναι σίγουρα η πιο νέα στην ιστορία της σειράς ταινιών, που λαμβάνει μια τόσο τιμητική διάκριση.

H Billie Eilish έχει ήδη ηχογραφήσει το μουσικό θέμα των τίτλων της νέας ταινίας του διάσημου μυστικού πράκτορα 007.

Η νέα ταινία James Bond έχει τίτλο «No Time To Die» και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί θα είναι η τελευταία του sequel στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Daniel Craig. Η ταινία, στο cast της οποίας συμμετέχει και ο Rami Malek, πρόκειται να προβληθεί στις αίθουσες κινηματογράφου τον Απρίλιο του 2020.

Είναι γνωστό ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας, Cary Joji Fukunaga, είχε εξετάσει και άλλες πιθανές συνεργασίες για το τραγούδι των τίτλων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται η Dua Lipa αλλά και η Beyoncé.

H Billie Eilish δήλωσε ενθουσιασμένη για τη νέα συνεργασία: «Πρόκειται για τεράστια τιμή. Είναι τρέλα και μόνο η συμμετοχή μου σε κάτι τέτοιο. Η σειρά ταινιών James Bond είναι η καλύτερη που έχει υπάρξει. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη. Το να γράψουμε ένα τραγούδι για μια από τις ταινίες του Bond ήταν ένα από τα πράγματα που ονειρευόμασταν ανέκαθεν εγώ και ο αδελφός μου ο Finneas O'Connell».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι τελευταίοι που ερμήνευσαν μουσικό θέμα για ταινία James Bond, ήταν η Adele με το «Skyfall» και ο Sam Smith με το «Writing's On The Wall», οι οποίοι είχαν βραβευτεί και οι δυο με Oscar για την ερμηνεία τους.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker