kiss-logo
Now playingWON'T FORGET YOU SHOUSE
On airΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΜΠΑΝΟΣ 10:00 - 12:00
Listen live on kiss

Χωρίς κεντρικό παρουσιαστή η τελετή των βραβείων Όσκαρ

Όσο περίεργο και αν φαίνεται, θα μας δείτε να επαναλαμβάνουμε την επιτυχημένη φόρμουλα...
Text Size:
  • A
  • A
  • A
By
KISS 929

Αύξηση παρατηρήθηκε στα ποσοστά τηλεθέασης της βραδιάς απονομής των βραβείων Oscar το 2019, παρά την έλλειψη κεντρικού παρουσιαστή.

Αυτό αποκάλυψε η Karey Burke, πρόεδρος του τηλεοπτικού δικτύου ABC Entertainment με δήλωσή της στο αμερικανικό περιοδικό Τhe Hollywood Reporter.

«Μπορώ να το επιβεβαιώσω τώρα. Ύστερα από συνεννόηση με την Ακαδημία Κινηματογράφου, έχουμε αποφασίσει να μην προσκαλέσουμε επίσημο παρουσιαστή φέτος».

Η απόφαση να μην υπάρξει παρουσιαστής ή συντονιστής στην τελετή απονομής, σχετίζεται με την πρακτική που ακολουθήθηκε την προηγούμενη χρονιά, όταν παρά την απουσία κεντρικού παρουσιαστή, η τηλεθέαση αυξήθηκε συνολικά κατά 11,5% οδηγώντας τους διοργανωτές να επιλέξουν μια παρόμοια προσέγγιση για το 2020.

Όταν ο ηθοποιός Kevin Hart αποχώρησε ξαφνικά κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την παρουσίαση το 2019, τα στελέχη του καναλιού δεν μπορούσαν να φανταστούν μια τόσο θετική εξέλιξη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα. Όσο περίεργο και αν φαίνεται, θα μας δείτε να επαναλαμβάνουμε αυτό που αντιλαμβανόμαστε ως επιτυχημένη φόρμουλα», συμπληρώνει η Karey Burke.

Η τελετή της απονομής των βραβείων Όσκαρ 2020 θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Κόντακ του Λος Άντζελες την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ενώ τα ονόματα των υποψήφιων προς βράβευση θα ανακοινωθούν στις 13 Ιανουαρίου.

 

 

 

PAGE TOP

Get in touch with us

Designed, Developed & Hosted by GLOMAN - Powered by Drupal - achecker